Re: Danieli Peugeot Jetforce TSDI' 03 "DiTechid" ja "Factoryd" kasutavad Orbitali ja Synerject koostöös valmivat suruõhu abil töötavat otsepritset. 1. pritse põlvkond oli Morini mootori baasil, 2. põlvkond tähendab seda, et tegu on Piaggio "PureJet" mootoriga. Küünal mõlemil originaalis peaks olema NGK CPR8E Peugeot kasutab enamvähem sama süsteemi, ainult õhu kompressor ja "õhu pihusti" on õrnalt erinevad. Sellise pritse süsteemi puhul on vajalik nii kütuse kui ka õhu survestamine, kui kummalgi surve puudub, siis ei ole võimalik mootoril töödata. Enamasti tekitab muresid õhu lekkimine, sest seda pole näha, ega enamasti ka kuulda. Kütuse surve tekitamiseks on eelnimetatud masinatel elektrooniline kütusepump. Õhk survestatakse kolb-kompressori abil, mis toetub "rattaga" väntvõllil oleva ekstsentrilise raja peale ja väntvõlli pöörlemine võimaldab käia kompressori kolvil üless-alla... Õhk võetakse karterist. Piaggio mootoril kasutatakse hammasrihm-ülekandega väntvõlli pöörlemisest sõltuvat mehhaanilist õli pumpa. (sama jupp mis karpaga masinatel) Morini mootoritel peaks olema kasutuses solenoid-klapp süsteemiga õli pump, mis saab signaali ECU-lt ja annab teatud aja tagant mootorile väikse tilga õli. ECU-d on toodetud Motorolla poolt. Sisaldavad vajaliku "Hard- ja Software"-t, et kõik pritse komponendid töötaks.
Re: Danieli Peugeot Jetforce TSDI' 03 Tore värgendus iseenesest kuid 300 euri välja käija selle eest on natuke nutune .
229eur on 299dollarit muidu. Mu arust pole see sittagi pritsungi TERVE kiti eest. Seal on kõik asjad olemas ju.
http://www.ecotrons.com/2_Stroke_Small_ ... I_kit.html sa vaatasid 4t asja mina pidasin 2t süsteemi silmas.
Mu venna ditechil on nt Philipsi aju peal. Aga no, ega see 300eur 2t masina TERVE el.süsteemi ja bena süsteemi +mustmiljoni sisselaske eest( sri, maitea mis asjad nod olid, 28mm,28mm,34mm) pole ikka mitte sittagi küsitud.
tegelikult küll kuid kas see ennast ära ka tasub ei tea . jube juhtmevedamine jms hakkab pihta http://www.youtube.com/watch?v=CD46FwjJD2s
Natuke teemast välja kuid , rallitaja miks jotti ära piirasid? Natuke terava ütlemisega on aga polehullu ju
Tra, osad moded kes muudavad küsija posti selle asemel et ise postitada ajavad ikka jumala närvi, on munnid eksju? Näiteks The Fred, Z0ne jne....