Probleem rolleriga

Discussion in 'Help!' started by stellavend, Dets 4, 2011.

1. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    miinuseid pole. Litsalt ei sõida ja kui läheb tööle siis kiirem oleks jala minna.

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Ei ütleks, oma keeway puhul oli segu paigast, peale toore lahti võtmist käivitus küll jube sitalt esimene kord, kuid liikus kõvasti paremini.

3. stellavend

stellavend New Member

36
    0
    0
    Nii, võtsin siis toore juhtmed lahti ja töötas minu arvates paremini. Liikus kohalt ära küll, aga seda väikese gaasiga. Et siis kui gaas põhjas siis kohalt ei liigu aga kui umbes pool gaasi peal siis liigub kenasti kohalt ära. SIis vist segu viga?, aga mis siis tegema peaksin? :D

4. Z0ne

6,380
    1
    38
    Segu.
    Kui ta puterdab täisgaasil ning ei taha pöördegi minna, siis on väga rikas segu.
    Kas suur düüs või õhufilter on märg ning ei saa piisavalt õhku kätte. Ma alustaks õhufiltrist - lahti, svamm kuivaks ning proovida.

Edit: Vaatasin teema uuesti üle ning tundub et sul on see probleem juba olnud. Märjaks läheb õhufilter ainult siis, kui karburaator üle ujutab. Üle ujutab ta siis kui ujuk ei sulgu korralikult.

5. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    pane gaasi nõel kõige alumisse astmesse. ÄRA KAOTA STOPPER ÄRA.

6. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kuna jott'il tundub olevat täna puhkus, ütlen mina - gaasi nõela pole olemas, karpa nõel.
    Ise selline asi paigast ei lähe, seda enam et rikkamaks talvel.

7. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

:lol: Võta üks ja viska teist. Õige on SEGUNÕEL!

8. stellavend

stellavend New Member

36
    0
    0
    Segunõel see mis karbussi pealt sisse läheb? (4t roller) Kuidas ma sellel astet muudan??

9. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    vaata kuhu sul gaasitross läheb karpa sisse, siis seal teed selle lahti siis seal on siuke silindrikujuline värk koos vedru ja nõelaga. Sa pead trossi ettevaatlikult välja võtma ning seal "silindri" sees on stopperid(vägaväiksed, ise kaotasin ära) mis hoiavad nõela paigas ning kui sa gaasi keerad siis tross tõmbab nõela üless ja siis saab rohkem kütust peale. Ja kui ta sulle pikemat aega aju kepib ja raha röövib siis vii ta töökotta.

10. Z0ne

6,380
    1
    38
    4t karpal ei lähe tross karpa sisse. Pealt 2 kruvi lahti, saad selle kollaka metallkatte maha, sees on membraan koos siibriga, siibri sees on nõel koos stoppriga.
    Nõel välja, nõela küljes on väike seibi moodi värgendus, mille võtad maha ja saad panna teise astmesse. Alla liigutad seibi, nõel istub kõrgemal = rikkam. Üles, nõel istub all pool = lahjem.

11. stellavend

stellavend New Member

36
    0
    0
    Ohjah, ei saa ma ikka midagi aru. Milline see seib veel on? see valge plastik julla või see mis nõela otsas on? see mis nõela otsas on ei liigu üldse. http://www.upload.ee/image/1914835/IMG_3260.jpg
    //ma arvan, et probleem pole üldse selles nõelas, sest ma pole seda muutnud ja ega see ise ka paigast ei tohiks minna. Viga on vist õhupuhastis. Võtsin kaane maha ja puhasti välja, proovisin sõita, muidugi saab liiga palju õhku kätte, aga sõitsin päris mitu km ja masin läks ikka kohalt ilusti ära. Aga mis jama siis on kui õhupuhasti tõmbab märjaks koguaeg? Ja kuidas see korda teha?

12. Z0ne

6,380
    1
    38
    Karpa uputab üle, bensiin jookseb õhupuhastisse, õhupuhasti ei lase õhku läbi.

13. stellavend

stellavend New Member

36
    0
    0
    no krt küll.. ostsin uue õhupuhasti ja ikka sama jama. Nüüd liigub paremini, aga jätab vahele. See probleem pole ikka kadunud, et kohalt ära ei vea. http://www.upload.ee/image/1914835/IMG_3260.jpg ma ei saa aru milline see seib veel olema peaks?

14. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

Segu kruvi liiga lahti? :eek:

15. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Sul on peast midagi lahti? Neljataktilisel võid seda segukruvi kruttida palju tahad, muutub ainult tühikäik. Gaasi kruttides läheb ikka nagu peab.

16. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Huj l2hebki, tra mul endal 4t masin ja tean väga hästi, et päris nii see ka pole lols. Kruvi-kruvi pohhujlt segukruvi, huj see pill l6ppkiirust ja koha pealt minekus midagi arendab :D

Ära targuta koguaeg! Ptsi keerutasin phhujlt segukruvi l6pp kiiruseks sain vaevu 40km/h masin puterdas jne... kohapealt l2ks 2ra ka vaevaliselt ja puterdades.

17. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Sa tee oma sitamaja korda. See, et sa tehnikast sittagi ei jaga on juba ammu siit lugedes aru saada.
    Kas lampi ajan soga suust välja. Olen seda katsetanud, läheb kohapealt ilusti minema ja ka lõppkiirus ei muutunud sittagi. Tühikäigul ainult ei töötanud ja pidid ise gaasitades töös hoidma.

18. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Kirjeldad täpselt tühikäigu kruvi...

19. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Tean väga hästi, millest ma räägin ja see ei ole tühikäigupöörete kruvi. Uurige enne, et missugustes pööretevahemikus segukruvi "näppimine" üldse tulemust annab.

20. Z0ne

6,380
    1
    38
    Sellel puhul jott'iga täiesti nõus, segukruvi muutused mõjutavad tuntavalt ainult selle hetkeni kuni sa natuke gaasi annad.
    Võiks aga teemas püsida nnig aidata teemaalgatajat. Ma ei tahaks eriti uskuda et segus enam viga, pigem kas elektrikala või midagi taolist.

Jaga seda lehte