PROBLEEM / VARIAATOR JOOKSIS KOKKU.

Discussion in 'Help!' started by bimbs, Jun 25, 2010.

1. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    no tra eks nad kontrollivad ka ikka enne kui 5kilost arvet plekivad , ja see et ma ütlen et lohises must juhe , nad ütlevad et mind fucking ei huvita et lohises , piiraja on maha tulnud ja enam ei kehti , ainuke asi on varikas lahti võtta , aj teha nagu see juhe oleks viga saanud paugu käigus

2. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0
    mis kuradi must juhe, ega mingi must juhe piiraja pole. :/

3. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0
    Mootor läks kuumaks ja kotti ta jooksiski. Enda süü ja ei ole sul midagi siin garantiiga teha. Ära näpi kui ei oska !

4. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    NO TRA MA EI KUJUTANUD ETTEGI ET SIHUKESED ASJAD NAGU RULLIKUD VÕIVAD TA KOTTI AJADA PUTSI KÜLL

5. endrikcpi

endrikcpi New Member

56
    0
    0
    Rullikud ei ajagi, ära lase kogu aeg gaas põhjas ringi :lol:

6. adyl

adyl Member

61
    1
    6
    Mul umbes 5 rollerit olnud ja igaühega rull põhjas lasknud koguaeg. Ütleme nii et ja kõik need rollerid sõitsid kiiremini kui 60km/h ja kokku ei jooksnud midagi. Muidu kolbe olen vahetanud küll :D

7. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    täeisti vittus , garantii saadab ka putsi m a arvan , hakkan ise , 50cc silku komplekti ja väntvõlli kinni plekkima siis ve

8. wert555

wert555 New Member

88
    0
    0
    Seda juhte kuidagi asendada ei saa mõne teisega??

9. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    vblka oleks võimalik asendada ,aga ma ei usu , rullid pean täna ära vahetama ( vaja kuskilt see õhusurve asi saada millega rulli dlahti keerata , kui seda tänaseks ei saa olen putsis ) :S

10. antiii

antiii Member

459
    0
    16
    Kuidas sa aru ei saa, sa oled nagunii igatpidi putsis omadega, nii et mõttetu tõmmelda sul. :p

11. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    lol , ma pigem tõmblen , ja viin garantiise kui maksan ise kinni .

12. exotic-

2,848
    0
    0
    suht rott oled. oma vead maksaks ikka ise kinni, mingit pettust küll mõttetu kavaldada.

13. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38
    Tenno jää vait juba..
    Tuled siia mingit krdi Rüütlit mängima..
    igatahes bimbs kui sul hästi läks siis variopolt tuli lahti ja l6i k6ik seal sassi ja kiilus kinni.. ja kui stasti siis need rullid olid liiga kerged ja peenestasid liiga r2igelt ja masin jooksis kokku, samas see on siiski ebatõenäoline, et sellep2rast kokku l2ks.. Pigem mingi muu viga esines..

14. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    no putsi mis kuradi rott ma olen ? ma olen kuu aega sõitnud , ostsin 15 kilose masina , nüüd läks putsi , ja ei pruugi isegi minu viga olla et putsi läks , kuna rullid seda nii perse ei saa keerata ju.

aga juss , tnx sulle
    ma loodan , et tõesti on kõik kinni kiilunud , kuid kas kui on kinni kiilunud midagi sinna , kas siis peaks käima minema?
    mul teeb el.starter teeb plõks , muud ei midagi , kicker ei liigugi ( kicker ei liigu kuna esimene taldrik kokku jooksnud ( väntvõll maybe)

15. exotic-

2,848
    0
    0
    No mida sa siin rks istud? See ei aita küll midagi. Vario kaane võtsid maha ? Peaksid saama ju väntvõlli liigutada sealt. Kui ei liigu, on koos. Eks sa proovi seda garantii värki ja anna meile ka teada.;) Ilmselt saab naerda. :D

16. Nihhuja

Nihhuja New Member

779
    0
    0
    raudselt kottis:D

17. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    no küll ma teada annan :d

aga äkki kui luckin siis mul vahepeal midagi logises varikas eks , äkki tõmbas hoopis mõne kruvi sinna vahele , mis oleks täiesti võimalik

18. antiii

antiii Member

459
    0
    16
    Räägi, kust kohast sa ostsid selle masina üldse, äkki saan aidata. :p

19. exotic-

2,848
    0
    0
    Jajaja, helistad sinna raudselt, ütled et rulle jne vahetatud.

20. antiii

antiii Member

459
    0
    16
    No nv hui seal keegi kohal on, nii et oleks kirja saatnud vms koos selle teemaga.

Jaga seda lehte