PROBLEEM / VARIAATOR JOOKSIS KOKKU.

Discussion in 'Help!' started by bimbs, Jun 25, 2010.

1. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    nahhui see sinu perset torgib?

2. adyl

adyl Member

61
    1
    6
    Tra kui kudedad eestlased on ikka. Käige vittu, las poiss proovib ja äkki läheb läbi. Kuid oleks reaalsem kui juhet poleks läbi lõiganud.

3. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    sõber leidis rullid ülese , ja cdi juhtme ka mille ma tema juures läbi lõikasin , mõtlesin , et liimiks cdi juhtme tagasi , et ta natuke seisaks , aga tõmbamisega tuleks lahti vms , homme siis lähen autotöö kotta lükkan asjad alla , siis viin sinna.

äkki õnnestub.

4. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    hmm mul sõbral oli kunagi siuke juhus, et pani ka kergemad rullid ja sport summi vms ja põrutas süüte poldid lahti ja siis süüde pm jooksid ja sulas kokku seal täiega ja siis veel väntvõll läks tsentsit välja jms, aga siuke juhus on aint 1:100000nist....

5. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    heh , käsin täna siis paranduses ( vedasin käekõrval ) autohooldusesse, seal nad võtsid lahti , vahetasime rullid ära , ja tuli hoopis välja , et variaatoris esimese taldriku all vaba siduri laager oli katki , ja ära sulanud ja tükkideks kukkunud , ehk siis nad puhastasid ära , ja ütlesid et mul vaja uut vaba siduri juurde käivat laagrit , nüüd teeb isegi el.starteriga häält , nad ütlesid veel et ei soovita käima panna , aga et see läheks küll käima vändast. väntvõll käis ilusti ringi , laagri tükid olid sinna vahele saanud ja siis ei käinud ringi nüüd käib , uut laagrit vaja ja siis back to business:p

need kruvid olid lahti logisenud , ja siis ära sulanud seal mis hoiavad sidurit kinni vms , ja siis see laager oli puruks läinud,

aga tnx teile kõigile , preagu tuju suht laes kui sain teada , et mootor ja väntvõll korras (Y)

6. Rico-

Rico- New Member

129
    0
    0
    kle sul roller katki? tahat töötava freedo vastu vahetada? se haigelt hea!

Jaga seda lehte