Re: purexpure Aprilia SR50 Street, help! see vilin suht julm sul ju. Anto juures olin muusika mängis rõdu uks oli kergelt lahti sõitsid kuulsin vilinat tuppa ära teisetiiru sõitsid veel siis nägin khm. Viska sportsumps alla need hääled Karmoga teil nii hullud totaalne pinin.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, help! Kes sa oled üldse? Viska, tee, vii, too ...ma ei taha rolli alla raha laduda, olen minekuga rahul. Anna raha, viskan kohe 70CC jms peale
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, help! 1 septembril juhtus esitulega väike õnnetus, nimelt mõrad on sees :|
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, help! ja kui kysidatohib mis on selle põhjuseks?? ajasid esimeseklassipätakaid alla ????? peace!
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, help! Hiljem räägin. Aga hetkel siuke küsimus, et kas peab esigondli ära võtma, et esituld vahetada??? Minu arust nagu ta ei mahu läbi sealt :S
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, KIIRE, vaaadke! irw, muidugi peab esigondli maha võtma :lol: kinnitused ju seespool igal tulel.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, KIIRE, vaaadke! Huj peab maha võrma esigondli. Võtad selle väikse lenksualuse gondli ära, siis selle pealmise(väikse) esigondli ja siis jalgeesise gondli. Siis saad esigondli lahti ja see läheb niipalju allapoole nagu, et saad meisterdada tulega :wink:
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, KIIRE, vaaadke! Ei pidanud See jah loogiline ju, et peab selle sisemise gondli ära võtma...Ma räägin ESIgondlist vot... Aga muidu ma võtsin nii, et võtsin sisemise gondli ära, keerasin esigondli kinnitused lahti ja siis nats "venitasin" esigondlit ja nagu naksti...Kruve oli lõpuks päris palju. Muidu varsti saab pilte kah. Suured tänud sulle tule eest, korralik :wink:
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, KIIRE, vaaadke! Uued gripid: Vana ämblikuga esituli: Uus esituli: Mina piibutamas
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, Uued pildid Täna sai siis pandud athena punane survekas ja 4,8g rullikud. Hetkel on peal stock sidurivedrud. Valged sidurivedrud jääks lahjaks? Muidu ma ei tea...hetkel tundub nagu natukene liiga pöördes või nii. Et kas panna natukene raskemad rullid (nt 5,5 äkki) ? Pärast 50 kogub suht aeglaselt :? Ja kas nüüd tuleks nats suurem düüs kah panna? Sest kui nt gaas põhja panna, siis natukene poob nagu.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, Uued pildid Piirajateta, stock Hetkel 4,8 grammised rullikud, punane survekas ja stock sidurivedrud. Miks asi nii pöördes on? Oleks, et asi liiguks paremini, aga ei... Näiteks kahekesi üle 60 ei tahagi minna enam...varem polnud 80 probleem. Kas rullikud on liiga kerged? Kui on siis mitme grammised panna? 5,5g?
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, Uued pildid Selge. Hetkel panin stock rullikud tagasi, nüüd on kohe mootori häält palju parem kuulata. Enne pidi gaas põhjas olema, et üldse liiguks normaalselt. Kuidas tagapidureid saab maha keerata? Hetkel on pidurid natukene peal :roll:
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, Uued pildid Proovi lihtsalt õhutada, ketaspidurid küll niisama lambist peale ei tohiks jääda.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, Uued pildid mul oli nii et panin uue ketta siis pidurdasin võttis blokki õhutasin ja ei midagi kuigi LS on väike aga supordil simmerid läbi vist, kolvid ei jookse tagasi palju uus tuli maksis?