Re: purexpure Aprilia SR50 Street Okei...aga noh...oleks ilus olnud kui müüa oleks seda maininud :roll: Loodan, et hoolduses tehakse korda.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Ilusa ilma puhul tegin paar uut pilti ja nühkisin rolleri puhtaks Asi on pmst juba nädal+ talveunes.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Kena roll , aga need võred on juba täitsa läbi omadega :roll: :wink:
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Sai hoopis uued võred ostetud. Arvan, et panen selle väiksemate vahedega versiooni. http://www.speedyshare.com/442282765.html
Re: purexpure Aprilia SR50 Street http://www.skyalbum.com/album2/purexpur ... 7ab6434282 Sai siis väike slideshow tehtud
Re: purexpure Aprilia SR50 Street ei teagi , vanal on nagu see roostevärv ilusam , paistab rohkem silma .
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Ma usun et tean milles probla su tuledega. Endal kah praegu 1 põleb teine hõõgub. Asi selles et see klemm mis sellele pirnile sinna surub.. see ei ole piisavalt nagu pinges vms. Ja siis sellel pirnil on otsas tina mis elektrit edasi juhiks. Siis selle klemmi ja tina vahele võib põrudes mingi säde tekkida vms ja siis see tina sulab ära sealt või midagi taolist ja siis ei saagi korralikult voolu ja hakkab hõõguma. Uue pirniga peaks siis mingi aeg sul jälle korras olema. Aga jah.. suht nu*s vana SRiga tulede poolest. Loodetavasti Angel Eyes'idega ei tule seda jura.. Muidugi võid ise ka midagi aretada sinna või väänata seda plekki et see oleks tugevamalt selle pirniga ühenduses kui oled uue pirni ostnud. Ma suht kindel et asi selles. Aga eks sa ise uuri järgi milline see ühendus sul on seal praegu. :wink:
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Uue pirniga oli täpselt sama jama :? Aga eks ma proovin suruda vms. Igatahes suured tänud :wink: Kui asi milleskis muus, siis viin ühe elektriku juurde.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Meeldib uus rohkem , kuid rollerile oleks siis kuldset juurde vaja. Teed veel muidu võrrile midagi? Jälgin suht huviga , kuna endalgi plaanid sinnapoole. :roll: E: Oih ajasin võre pildid sassi , kõik on tore võredega.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Tänud Hmm ma ei tea...midagi plaanis pole..midagi nipet näpet vb, gripid, kunagi uus reverse arvatvasti jne
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Tänud, endale tundub samuti 8) Ostsin ühe foorumlase käest. Hmm, mina maksin mingi 250.- vist.