Re: purexpure Aprilia SR50 Street Ilus roller tõesti. Teata meile foorumlastele ka kui esituled korda saad. Ja uus võre on ikka märgatavalt soliidsem tõesti.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Alguses ei läind tööle Vaatasid, ops, süüde väljas Ilus masin täitsa.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Täitsa olemas. Lihtsalt see svamm vms, mis seal sees on oli suhteliselt märg ning tõin tuppa kuivama. Nahal väike auk sees, kui täiesti ära kuivab, siis mingisuguse liimiga kinni. Gondel kah hetkel toas, vajab nats parandamist.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Ühel pool on muidu kriimud kah :roll: Pidavat maha kukkuma kohapeal...kindlasti :lol:
Re: purexpure Aprilia SR50 Street http://scooter-center.com/catalog/produ ... ts_id=7079 osta see endale taha Tee ühekohaliseks siis on mul khm suvel mõni naisterahvas taha saada... :lol:
Re: purexpure Aprilia SR50 Street :lol: 70 EURI siukse asja eest ikka ei maksa Enne pahteldab ise valmis midagi...aga ühekohaliseks never ever
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Sellega polegi sõites ELUSEES külge maha pantud ! Võin kinnitada seda . Kukkuskil minig garaasi ees kaldpinnal , v siis mingi rott lükkas .
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Aaa selge Kriimude järgi saab aru, et kohapeal kukkudes sellised kriimud ei tule
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Ei oska otsustada, millised peegleid osta. Mis ise arvate? Grippide suhtes olen kah kahevahel :?
Re: purexpure Aprilia SR50 Street endal on need gripid mis sul esimesel pildil on .. võin öelda et väga mugavad on.. edu rolleriga!
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Teised peeglid ja teised gripid võtaksin mina. Peeglid sellepärast, et sobiksid rolleriga paremini ja kroom peeglid on väga levinud. Ja gripid võtaks sellepärast teised, et endal on samasugused nagu esimesel pildil ja pean neid võrreldes siledate grippidega ebamugavateks(eriti vihmaga). Edu rolleriga!