Re: purexpure Aprilia SR50 Street Mina soovitaks mustad peeglid, sobib rolluga kokku paremini sul. Ja grippidest alumine..
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Ma mõtlen veel, aga tänud kõigile! :wink: http://www.easyparts.nl/showarticles/0- ... Gears.html Milline tigu sobib streedile? :?
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Sain oma xenon look pirnid kätte. Kes tahab, siis ostku ära Suured tänud Kennile! :wink: Tegu P26S 12V 20W.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street ES. Kellegil mingit head ideed pole nende jahutamiseks? Muidu vb isegi jätaks endale, kui nad ei hakkaks sulatama.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Seda juba keegi pakkus aga ega muud moodust polegi vist. Muidu mul tuli selline mõte, et paneks takisti vahele, siis pirnid saaksid vähem volti ja ei hakkaks sulatama :roll: Mis sest, et põlevad nõrgemini, aga peaksid stock-pirnidest ikka paremad olema.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Suured tänud sulle Asi oligi selles, et klemm ei olnud liiga vastas. Väääga hea....kõik tuled jms põlevad tugevamini jms Nii et tuled on korras. Spidotigu veel ära tellida, siis on väga viis
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Uued peeglid käes. Spidotigu kah uus Järgmine nädal peaksid gripid ja malossi red spongei saama.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Kus kohast saaks seda aprilia a tähte? wildridersis on müüa? või äkkki foorumlasel kellegil on? juhtus väike õnnetus sellega...
Re: purexpure Aprilia SR50 Street tõesti sobiks paremini kui mingid racelikumad piduri heeblid panna ja hea oleks kui ka grip-id ja selle suure lenksu kondlikolaka võtaks khm rautselt ära. :roll:
Re: purexpure Aprilia SR50 Street kuidas nende peeglitega sõita on? Näeb hästi, vajuvad ära kergelt või kuidas? Endal pole veel rollule külge pannud.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Ära ei vaju, aga vibreerivad rohkem. Mulle meeldib igatahes, parem välimus jms. Kuigi stock peeglitega nägi veits paremini. Gripid on tellitud, saan varsti kätte loodetavasti. Nojah...võtaks isegi aga hetkel pole piisavalt ressurssi, et osta uus spidosüsteem...ilma ei taha kah jätta.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Kuidas sellel masinal muidu üldse nende esituledega on? Näitavad hästi, või on midagi aeroxitaolist?
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Eriti kiita ei ole. Ajavad asja ära, võiks muidugi parem olla. Ei oska öelda, pole aeroxit pimedas kohanud.