Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt Täna sai reduktori õli vahetatud ja variaator puhtaks tehtud. Mingi vilin on ikka sees...pärast puhastamist jäi vaiksemaks, ei tea, mis seda põhjustada võib :? Rihm, rullikud jne on väga korralikud.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt Mulle meeldib see soundboard ja see sinine neoon nüüd tekitab sellise klubi tunde kui konsumi ees jumpstyleda ja veel peaksid panema strobod ka siis on shuffleda ka hea!! Sul endast jumpstyle videosid on??? Sitaks ilus roller muidu!!!! Polegi sellist veel eestis näinud!!!
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt Ma usun, et see vilin tuleneb sul sidurist kuidagi, sest lihtsalt suruõhuga puhtaks lastes juba jäi vaiksemaks natuke ju? Vähemalt kui siit minema läksid siis oli küll vaiksem.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt Ei kujuta ette. Alguses ei vilisenud üldse, kui minema sõitsime, siis jõudsime sinna mäeni ja hakkas nats vilisema, aga midagi hull küll pole
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt Käisin eile suvilas, tegin mobiiliga väikse klõpsu kah
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt mis valgustuse põhjaalla panid? Led´id või neoon toru(d)?
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt Sõber sai oma soundboardi eile kätte. Hetkel minu rolli peal, kuna tal jamab. Mõningad pildid siis:
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt mis häält see soundboard teeb siis?Normaalselt mängib isegi siis kui sõita?
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt Hmm..sõites ikkagist eriti ei kuule midagi, kuna streedi iste on nii hästi ära isoleeritud. Aga muidu kui iste lahti on, siis on kuulda üle linna pmst
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt Jep Tänud! Õigesti mäletan, siis läks kokku 2300.- ringis.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street, soundboardi pilt Nii kaua kui bena jätkub Mootor töötab ~95% ajast, kui muusika käib.