Meil ikka hull õps..mingi tee mis tahad tunniajal, käipoes v6i ükskõik kus , teeme tunnid mida tahame , kui ei taha siis niisama kuskil pinkide peal magame Igasuguseid puidust nukke tehtud ja kurikaid hästi palju, aga nüüd lõppesid töpad ära, ja kusjuures mingit lõputööd ei olnud
Ma olen teinud malenuppe (siukseid suuri, mingi 20cm kõrgeid), pesapalli kurikaid, suure puust haamri, mingisuguse elektri mootoriga kiirendusauto, võinoa, puulusika, taskulambi, linnukeste söögimaja. Esimese laksuga ei tule kõik meeldegi Ja seda ka, et mul töpa eluaeg 5 olnud Ühel veerandil eelmisel aastal oli 4, aga siis oli see asi, et hindeid ei saanud kokku.
meil lubati alguses kurikaid teha , 6petaja veel ise soovitas et puurige pikk auk kurika sisse ning sinna sisse raudlatt , et on parem lyya . peale seda kui uus 6ps tuli siis enam ei lubanud teha kurikaid.. halvad kogemused vbolla
tra meil töpaõps paneb lihtsalt küigile näkku, peaaegu kõik jäävad suvetööle ja meil ei tohi kurikaid eha sest kunagi tõmmati õpsile kott pähe ja hakati töpa kurikatega taguma ja nüüd õps ütleb, et seda on liiga raske teha´(kurikat) ja ei luba elu hinnaga ka kurikaid teha
minu töpa külastused lõppesid siis, kui tegin valmis ja näitasin õpsile vineerist lamborghini diablo täpse koopia...siis ta ei soovinud mind töpas aasta lõpuni näha...pärast läksin gümnaasiumisse ja töpat enam polnud :lol:
Nu ma olen teinud linnumaju,lusikaid,kurikaid,maale,ja igast muud staffi aga hea töö oli see kui tegin oksliku puutyki sisse ilusa viinapitsi!
tavaliselt olen teinud mingeid lusikaid , kahvleid ja maitseaine toose aga jh ykskord sai kurikas ka tehtud , meil tegi klassis yks tyyp puust dildo