kena , endal ka 50cc baotian , 2010 ostetud 2t. aga küsimus selles , et mis rullikud sul stockis olid? ma arvan , et mul peaksid samad olema.
ei no ma mõtlesin osta malossi multivari, seal on ju 5sed rullikud , tahaks ikka kiirendust ka ja tippu tahaks 70 rohkem pole vaja , // kas ise piirajaid maha võtta on raske? kaua läheks aega? või peaks ikka sinna viima kust ostsid ja laskma neil võtta? ja , et mis survekat ja sidurivedru sa soovitaksid? ja kas mootor on minarelli horisontaal ,
1.Piirajaid ei ole raske maha võtta,karpas(ma loodan,et sa ikka tead mis asi "karpa"on),seal kaane all peaks selline kruvi olema-see võta ära(täpselt ei tea kas just freeedo6-l ka nii on?)-kuid vaata järgi. 2.jään vastuse võlgu 3.Mootor ei ole sellel isendil "minarelli horisontaal" vaid on tavaline gth pljaa "QMB" tüüpi mootor
Mootor on 139QMB. Freedo 6'el pole karpas piirajat, piiraja on aint elektrooniline e pöörete piiraja, mis käib ära juhtmega cdi'st variokaane alla. Leiad juhtme ning ajad taga kuni leiad koha, kus nad omavahel kokku käivad