Re: PwnedYe Baotian Freedo6 300 oleks võind juure panna,tglt oleks võind 180cc kiti peale visata see kah 1200 siis on roller lendab õhku,hiinlane ei salli 180cc-d :lol:
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Ja mis oli selle postituse mõte ? (Ärge minu oma kohta sama küsige, te ei ole siis originaalsed ja ägedad enam )
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Haha mul oli vaja lihtsalt midagi mullikale öelda XD Muidu et, mis rollerile veel teha mõtled?
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Haha :lol: Ehm, ptmselt, kui ntx segu jääb väikseks vms, siis düüs, healjuhul ka koonukas Aga hetkel ei oska kyll midagi rohkem õelda Vaja aint leida keegi, kes paneks selle kiti ka peale, kuna ise sellega jamama ei hakka
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 No selle peale kruvimine ei ole ju mingi raketiteadus. See 180cm3 jutt on jura. Nii suure kubatuuriga lähevad juba 125cm3 hiinakatele, mitte aga 50-stele.
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Usun et ei ole, aga samas selle nukkvõlli paika saamine,magneeto paika panemine tundub suht nuss Ja 2. asi on veel see, et kas ta jookseb korralikult, kui peale panen? Vb vaja osta suurem düüs
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Ei ole seal mingit nussi. Kinnisilmi teeb ära, sedaenam, et selle mootori remondijuhendeid netis lademes saada(ka siin foorumis) Mis viga piltide järgi teha. Ise pole ma küll suuremat düüsi pannud ja sõidan juba aastaid. Kuigi silinder sinu omast veel suuremgi. 70cm3.
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Noh, netist olen sitaks neid uurind, pmtselt saan aru ka onja kuda see käib, aga noh väike kahtlus on ikka sees A, kui suur düüs sul on? ja mis keermega see on?
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Enda omal pole düüsil midagi kirjas, aga netist on lugedes jäänud silma, et 80 ühikuga nad midagi neil hiinakatel on. Keeret ei tea, kuna pole vaja düüsi kallale otse minna veel olnud.
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Aam, ok Endal on 79, aga huvitab just see keere, et kui vaja nt tellida vms
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Mis keerulist, võtad ligi ühe kuueste ja teise viiese mutri. Kumma sisse düüs muretult keerab on ainult proovimise asi. Ongi tuvastatud.