Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Niisis, sai täna mitu head tundi selle silindri paika panemisega jamatud. Ja polnudki muideks nii raske, kui algul tundus. Mul on hunnik pilte sellest , kuid need tlevad siis kui viitsin need digikast siia lasta :lol: Leidsin ka selle vea yles, miks ta pooma algul hakkas. Nimelt, ta sai kollektori tihendi vahelt lisaõhku.
Re: PwnedYe Baotian Freedo6 Ma ju räägin, et see pole midagi keerulist. Peaasi, et õiges asjad ikka kokkupannes omale kohale saavad. Kummaline, et nii uuel masinal peab juba mootorit lahti võtma. Ära hakka pildidega foorumit koormama, sest internetis neist silindrivahetusest pilte lademes.
:lol: 110 km on silindriga läbisõit hetkel - esimesed 100km tegin kuni 30km/h ning nyyd olen kuni 40 pushind. Paar korda on proovitud ka kiirendust, tundus vägagi 5+
Niisis, läbisõit uue silkuga on ligi 600km, ning tippkiirus siiamaani on 72 km/h .. Naq, sitaks kiiresti saab selle 70km/h kätte, kuid siis eriti rohkem ei taha minna - ise arvan et sumpa väljalase piirab. Enam ta ei poo ka algul Viga oli selles, et kollektori ja silkupea vahelises tihendis oli auk, millekaudu ta sai õhku rohkem peale. Vana kolb - läbisõit 5200km
Mitte tihendis ei olnud auk vaid keegi tarkpea on selle vahetüki suutnud ära lõhkuda ja rõngastihend ei püsi enam paigas. Ei tule sul sealt enam mingit erilist kiiruselisa. GPS-i jääbki kiirus sinna 70ja tiba peale kanti. Need kes siin isegi 90km/h jahuvad ajavad inni suust välja. Kui summuti originaal, siis viska kat vahelt minema.
Niisiis, roller on kottis ja seisab garaazhis. Arvatavasti jooksis silku kotti, kuna täna vaatasin, et õli oli väheks jäänd millegipärast. Kui laadida aku täis ning võtta maha isegi rihm, siis väntab ta ikkagi aeglaselt ning ei luba kohe üldse. Käima sain ta ainult elektritrellist 3500rpm-ga ning kui gaas lahti lasta, suri kohe välja.
noo aga vala ikka õli ka juurde siis, äkki asi hoopis väntvõllilaagris vms, läbi võinii, kui käima läheb, siis mingit rõvedat kõrinat pole?