Mul oleks sulle under pakkuda ja pisikesed suunad sinna juurde, ning 70cc polini corsa silku ja top performance nardo sumpa. Lisa mind msn seal võib täpsemalt rääkida mul päris palju asju pesoole pakkuda.
Krt ei ole raha praegu nii palju et mootorit teha . Ma arvan et teen välimuse korda ja siis jaman mootoriga
äkki leiad siit mõne hea idee - http://www.scooter-system.fr/tuning/lis ... 534-0.html igatahes edu ilusaks tegemisel. :wink:
Veest kahju või kukuvad käed küljest ära kui pesta üritad?Pole lollimat vabandust veel näinud. Enne kui värvima või tjuuningut tegema, tee gondlid korda.Tagumised gondlid seisavad tahtejõuga küljes? Jõudu.
Ei ole veest kahju ja käed ei kuku kh ära . Võibolla teengi selle punase valgega . Tagumised gondlid päris tahtejõuga ei seisa aga no peaaegu :lol: Ei teegi soparallit aga no need teed need koguaeg sopased ju
Tekkis selline küsimus,et rolleril ei tohiks piirajaid peal olla(karpa pole originaal ja variaatoris kh ei olnud), kuid üle 50 ei lähe, ei tea mis viga võib olla ?
Osta uus sumps või võta originaalilt piiraja maha... Originaalil on leegi torus mingi kitsam koht. selleks et seda eemalda pead endal sumpsi lahti lõikama (õigest kohast) piiraja eemaldama ja kokku keevitama. Sidurilt võta kah piiramis plaadike ära. Kui juba pole võetud. aa... ja kuna ta sul 53000 km läbinud... siis ma usun et variaatori rullid kaa ikke päris kulunud. Võibolla ka siduri vedrud ja surve verdu väsinud?
Tahaksin osta enda Sple esiporikat, tegin kunagi teema 2 tükki pakkusid, ühega sai pikemalt vesteldud aga kui tahtsin pangakonto nr et rahaülekanda siis ütles et tal kadunud. Kellegil on äkki pakkuda ?
Võtsin eile esimest korda rullikud maha, jube kandilised ja ära kulunud on. 10grammised olid ,arvan et ostan nüüd 12grammised .
Ei 12g-seid küll ära osta, 8g-sed umbes on head stockile.Vaata üle ka siduri, surve vedru, arvatavasti nood kah kulunud.
Pole pääris pikalt teemat uuendanud. Et siis hetkeseis on selline, et roller seisab, kuna kolb läks katki ja lõhkus silndri ka ära. Paar sügavat soont sees. Talve lõpuks ostan uue 70cc silindrikomplekti ja uued 9grammised rullikud ka peale.
Oskate soovitada, millised surve- ja sidurivdedrud panna, peale lähevad 9grammised rullid ja 70cc silinder ka ikka ?
Mul olid ennem 10g ja üle 50 ei läinud, sai niigi kergemad natuke ostetud. Piirajaid midagi peal ei ole. Ei oska 9g rullikutega vedrusid soovitada siis ?
Sain siis Mulgist silndri komplekti ja rullikud kätte, lähiajal lähevad asjad peale ja gondlid on ka tegemises. Mõned pildid ka: Rullikud: Silndri komplekt: Silindrikaan: