Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc pead veel kõvastivaeva nägema vario kaanega aga hakkab looma :wink: Edu!
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Jah variokaas sai siis eile valmis ja ka peale lükatud, suht kena näeb välja pildid lisan hiljem sest hetkel pole aega olnud.
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Nii, kas keegi teab kust ma saaks neid kuueseid bolte variatoore kaanele? Käisin ka würthis aga seal on see et seal peab see firmaga leping olema, et siis kes teab kust neid saada siis öelgu!
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc http://www.easyparts.nl/showarticle...1-68/Carterboutset-Minarelli-Blauw-12dlg.html Palun mul sõbra cpi-l on need. Selline küsimus et sulle Koonusfilter midagi juurde ka andis peale bena kulu ja hääle?
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Nii täna käisin siis knokes ja tõin endale sealt variaatori kaanele bolte ja veel igasuguseid mutreid kruve ja seibe, niiet ei peagi easypartsist enam tellima neid bolte.
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Sellepärast sa koolis ei käinudgi? Ok siis ml oleks ka vaja päris palju asju.
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Nii peaks siis teemat uuendama. Tulemas on siis talveprojekt!!! Vahepeal sai ka siis originaal dh tehtud, mis sobi kiiwile uskumatult hästi. Nii mis siis talvel peale lähevad: MOOTOR 70ccm Malossi Sport - tellitud Doppleri S1R väntvõll - tellitud Polini speedcontrol variaator Stage 6 sidur Stage 6siduritrummel Doppleri klapisüsteem Yasuni R sportsummuti Malossi 19mm karburaator - tulemas VÄLIMUS kroom variaatorikaas õhkjahutuse üks junn kroom kroom dh ja puks - tellitud IGM amordikõrgendus - tellitud valge iste tuleb gondlid värvimisse undertail progripi gripid gondleid muudaks kah nati. ja veel väga palju väikseid vidinaid. Projekti käigus tuleb veel kindlasti asju juurde ja võibolla ka mõndasi muudatusi
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc jube palju on tekkinud neid 70cc projekte aga edu, list suht normaalne
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc MHR Team 2 varioga kaob ju elektristarter ära? Või oli see ainult Overrange varika puhul? Btw, kust sa DH puksi ja lenksu tellisid ja mis rolleri jaoks? Need on ju minuteada erinevad olenevalt rolleritest? Igaljuhul, mina paneks sellise setiga mingi kõvema silku, näiteks Polini Corsa. Aga muidu edu sulle
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Nii see on elektristarter kaob ära siis kui sul on Overrange. Tellisin mopshopist puksi ja Dh see oliver spordi alt see peaks kindlasti sobima. Polini Corsa on nii mõtetult kallis ty
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc kalts masin nott ! Ei CPI ja KEEWAY vennad võtke õppust, et tuunimiseks ei pea olema alati Yamaha või muu säärast. 8) Mõnusalt parajalt kiire pill.
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc elektri starter kaob ka mhr team 2 varioga ära kuna endal olen proovind ja tean
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc dh on tellitud aga pole veel jõudnud minu kätte! kellad lähevad kah peale! EDIT: toimus väike muudatus nüüd läheb siis peale hoopis Polini speedcontrol eco kit variaator.