Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Edu, list on Keeway kohta suht vägev aga Polini variole eelistaks Malossi Multivar 2000 aga see on ainult minu arvamus!
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Täpselt sama, mul lippas Polini Speedcontroliga märksa paremini, kui Multivariga.
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Eile sai saksast ära tellitud: 2fasti komplekt ebayst uus mootoriplokk, aeroxi oma NX nitrous express 25mm karpa Overrange Süütemäng HPI2005 jne. NOTT! kolmapäeval lähen tallinna quixi õe sünnipäevale ja õhtul tagasi pärnu , ema pagassi lükkame siis mootorilplokki. Ühesõnaga tsekima niisama üle mis seal hetkel toimub ning katkume mootoriplokki lahti ja väheke poleerime ka. Siis Giannelli Reversile teeme extrem makeoveri. Ning tunime mu enda pilli ka ja siis lähen vaheaja teiselpoolel ise tallinna ja siis möksime kondlitega. Igatahes proje areneb.
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc a see on see rolleri , mis kristjan ap ees timmis veitsa , kristjan ütles, et mine osta korralik koonus, poiss läkski , sõnakuulelik siis jamh
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Nii...silku on kah nüüd vahepeal juba ära tellitud ja väntvõll peaks kah juba umbes nädala pärast jõudma, DH, puks ja amordikõrgendus mis ma tellisin Gerdilt kolm kuud tagasi sellest pole märkugi(arvan et saan suveks kätte, aga eks näeb) ja gondlid lähevad ka niipea värvi kui saab neid nati muudetud.
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Palun värvi variokaas mingit muud värvi, roheline on nagu ülirõve seal :?
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc ega ta seda rollerit ei hakka sinupärast nüüd muutma ! teeb nii nagu endale meeldib no .
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Tegelt kavas oli üldse kroom variokaan muretseda aga eks seda näeb veel......
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Ei tea kas CPIle/Keewayle müüakse kroomvariokaani. Tuleb poleerida vast
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Hei! uuendan oma teemat, siis üle pika aja. Vahepeal olen kondlid maha võtnud ja ka samuti mootoriblokki. Reedel tuli l33k külla siis hakkasime koos rohkem tegutsema. Tagaküljekondlid ehitasime kokku klaasriide ja pahtiliga ning samuti ka põhjakondli, mis on kiiwil kahes tükis. Põhjakondli klaasriie kuivab hetkel... ja hiljem muudame põhjakondli kuju kah nati. Küljekondlid vajavad veel viimistlemist. Pilte ma eriti kahjuks või mitte kahjuks ei hakka eriti lisama kui siis natukene. Täna õhtul saate mõned pildid väikseks ettekujutuseks. quix & l33k
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Nii nädalavahetusel olen siis natukene seda tagakondlit lihvinud ja täitsa okei juba. Doppleri väntvõll on kah eestisse jõudnud niiet väntvõll läheb peale niipea kui selle Gerdi käest kätte saan.
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Täna siis veel lihvisin ja tulemus sai täitsa Ok nati vaja veel lihvida ning lõpus ka pritspahtlit peale panna. ning võite ka omi mõtteid panna mida võiks muuta veel. Veel pilte: http://fotoalbum.ee/photos/quix/
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Väga hea. asi areneb, vaatan et jube paljud tuunivad oma rollut. Värsti eestis polegi orginaali välimusega rolleried
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Nii täna viimistlesin tagakondlit viimseni, vaja veel pritspahtel peale kanda. Tegin ka papist undertaili kuju välja mida vaja veel nati kujundada. Tagatule kinnitused tegin kah korda. Pildid panen õhtu poole, sest hetkel pole aega.
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Nii pildid siis mis täna tegin: Tagakondli lihvisin korralikult tasaseks vaja ainult pritspahtlit peale panna. Alustasin ka undertaili tegemist järgmiseks nädalavahetuseks peaks umbes valmis olema. Homme ülehomme teen plastmassist kuju välja. Pappi vaja ainult veel nati viimistleda.