Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc ausalt öeldes stockile midagi erilist ei andnud. Kiirendus oli parem tippkiirus ikka mingi max 70
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Oiii ,vahepeal on rämedamalt juhtunud :lol: Aga ei viitsi või pole aega uundada! :wink:
Re: Quix- i Keeway Matrixi Projekt (Uuendus 07.04.2008) Noh eks ma siis ka uuendan, aga ma pean mainima, et ma ise nende piltidega väga rahul ei ole sest nende piltide peal nagu olid lohud undertailil, aga nüüd on kõik pöörfi ning tagatule koht on ilusti valma jne. Probleem selles miks ma uuendanud ei ole, et digika juhe kadunud ning teine digikas tartus . Okei mõned pildid on mis Tramm (Sander) ükspäev tegi. Olen hakanud summutit poleerima (Hetkel alles lihvitud): Pildil tundub natuke imelik päriselus on aga palju kenam Sain kätte tagatule, mis on nagu VÄGA mini Tagatuli: Hebo klapid: Undertail siis siin pildil on lohukesed tegelikult ei ole (enam vms) ning tagatule koht on ilus lihvitud ja valma: Põhjakondlit olen hakanud tegema, mis on nüüdseks juba suht valmis, pildid suht halva kraadi all seega te ei näe kui palju ta madalamaks on läinud (maast 9cm umbes)
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Mitu kilo sa pahtlit ära pand oled ? :lol: :lol: Kennnaaa ,millal värvi muidu ?
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Võiks minu keewul ka selline olla , 8) peab ka vaikselt sebima/tegema hakkama.
Re: Quix- i Keeway Matrix 50cc Pahtlit ei ole üldse väga palju läinud pigem see tundub vist nii... Loodaks kahe nädala pärast või siis nädala pärast valma saada ning siis Keni kätte värvi.
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 07.04.2008) endal kah muidu samasugune roller.. aint sinine "kiiwi" v2ga hea ja suht lihtne on matrixit tegelikult tuunida.. kui valmis saab siis on ikka vöga kena see masin : ainult edu
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 07.04.2008) Põhja gondli tuunimine juba nüüd nii tavaline asi. Nagu juba undertaili tegemine aga kuidas sobib matrixile see põhja gondel?
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 07.04.2008) Muuseas kui ma põhjakondli ning underi alla panin, siis jäi nagu sajaga kena ma pidin pikali kukkuma ning imetlesin mingi 10min ma ei tea mulle meeldib igaljuhul.
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 07.04.2008) No on vahepeal midagi juhtunud ka ? Valmis 8) ??
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 07.04.2008) Niii 3 nädalat tagasi siis tehtud pildid. Olen kondlid juba ammu Keni kätte viinud ning eeltöö on tal tehtud vaja ainult värvida. Mootori juppe ei ole veel Pedakult kätte saanud postist aga loodan, et saan vähemalt laup. siis jõuan mootori kah phmts kokku panna( osad jupid veel puudu) Aga heaküll pildid siis kondlites missugused nad olid 3 nädalat tagasi:
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 06.05.2008) Tagagondel tundub küll päris vinge olevat. 8)
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 06.05.2008) See tagagondel tundub kuidagi liiga suur võino see tuli kuidagi väike... lõika midagi sinna kuhugi ntks vms. Vb kui värv peale tuleb, siis asi paraneb...
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 06.05.2008) Ma arvan, et see on mulje mis sul jääb, kuna tagakondel on tagurpidi esiteks ning siit niimoodi ei saa nagu seda õiget pilku. Päriselus kui ma peale panin imetlesin seda 10min Pedakult tahaks mootori jupid kätte saada nin Ken lubas, et vb see nv saavad kondlid valmis.
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 06.05.2008) Nii vahepeal olen siis nati nokitsenud. Näiteks summi poleerisin lõplikult ära ning amordipulkade poleerimisega alustasin kah ( hetkel ainult vanavärv phmts maha lihvitud). Kondlid on valmis siis, aga ei ole jõudnud veel järgi minna neile. Kenile viin ka need lenkus konsoolid veel värvi. Ning ma ei tea Pedakult pole veel mootori juppe kätte saanud :? aga loodaks need kah selle nädala jooksul kätte saada. Ühesõnaga palju on veel teha. ALGUSES. HETKEL. (kõvasti on veel tööd nendega)
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 26.05.2008) päris kena on see sumps.. saa kiirelt valma siis
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 26.05.2008) Sumpsi nägin oma silmaga ka ära ja peab ütlema, et poiss on kuradi head tööd teinud ikka. Võiksid juba jürivahel põristada.....tsekiks su lahedat tagatuld :lol: :lol:
Re: Quix- i Keeway Matrixi projekt (Uuendus 14.06.2008) Uuendus! Sain siis kondlid Kenilt kondlid tagasi ning olen pean mainima et olen üsna rahul nendega. Pildi pealt mille järgi ma phmts. värvi valisin tundus, et on nati heledam roheline vms aga jh praegune värv kah minuarust väga ilus Olen veel mõningad asjad ära poleerinud nagu nt. lõpetasin amordipulkade poleerimise, siis poleerisin veel piduriheeblid ära ning lõpuks küljejala kah veel, midagi poleerin veel kindlasti. Pildid siis kondlitest. Päriselus on nati kenamad (nagu alati phmts.) [img]http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/29/768/029768247cff06.jpg udune tuli kogemata, kuid midagigi Poleeritud jublakad, rihm ning dellorto 17,5 karpa. üks pilt veel underist.