Naljakas on küll, aga jätaks selle pasaajamise teistele. Täiesti ükskõik, mis silinder peale läheb, peaasi, et sobib ja on odav.
kuidas splint küll minema lennata saab? masin natuke kole on,aga peasi et millegiga odavalt liigelda saad
Kui sitt splint on ja peale pannes oma kuju muudab, siis lendab kergesti välja. Aga minu juhul tõmbas vist mingi terakese kuhugi vahele ja sellega ühtlasi splindi ribadeks ja rõngad tükkideks. Aga pakkuge mulle silindreid nüüd või midagi, et ma sõitma saaks, kurat
Jätame naljad nüüd, see on tõsine teema tõsisest rollerist :lol: Ei noh, arvestades mis hinnaga asju liigub, teeks ma küll 70cc sellest, aga see tähendab kohe ka lisaks sportsumpale veel uut karpat, kuna praegu on peal mingisugune Keihini karpa, millele pole normaalselt düüse saada ning nõelal ei ole seibiastmeidki :lol: Ja no sellise hinnaga nagu mina tahaks, ma kardan et 70cc silindrit, sportsumpat ja karpat ei saaks.. Aga muidu, kust võiks saada kollektori vahetükki, et oleks võimalik Peugeot mootori stiilis kollektorile Minarelli stiilis otsaga karpasid panna? Kui selle kuskilt saaks, siis oleks tuunimisvariant täiesti reaalne tegelt...
Lõika kollektoril ots maha ja pane minarelli karpa ja kollektori vahele tavaline kummilõdvik ja mõlemad otsad tõmbad klambritega kinni...
Kle küsi Jossi käest ( kasutaja Onikz ) tema peugeoti stock silindrit aga see mingi 20k+ maha sõitnud :lol: EDIT: Tuli meelde tal LC. :|
Ma püüan selle LC jutu kõrvadest mujale suunata, hakkavad muidu kurjad mõtted liikuma veel :lol: Aga kusjuures mul on üks täpselt selline lõdvik üle, nii et pakkuge mulle väga väga odavalt Dellorto karpasid ka, kas mingeid stocke või 17,5mm.
Hakkab pihta - täna nägin unes, et rolleril oli MHR Replica peal ja esiots ei püsinud maas üldse :lol: Mismõttes nagu?
http://www.youtube.com/watch?v=2aslaP3wL54 Ega jah, CPI LC alla ja läheb kurjaks ära :lol: Homme mõtlesin pisut rollerit ehitada.. kollektorile tuleb vahetükk modida ja uus karpa peale panna. 14mm peaks olema, praegu ei mäleta kas Mikuni või Dellorto
Uuendus esimeses postituses. Ehitasin endale kollektori, mis sai pagana hea.. ma ei tea.. tugev, painduv ja lühike, paljudele tuuningkollektoritele teeks ilmselt ära Karpa on 16mm'ne Mikuni, mis originaalis käsitoorega, kuid ehitasin sinna PGO originaali automaattoore peale, tundub toimivat Koonus kahjuks minule ei kuulu, kuid pakkuge mulle kattega E5 filtreid hea hinnaga! Samuti, palun olge head ja tooge mulle proovimiseks Honda ja Peugeot silinder, et saaksin neid kumbagi korraks tikkpoltide otsa proovida. Honda silku peaks nagu minema, kuid tahaks järgi proovida. Kui läheb, siis tuleb ilmselt 70cc EDIT: Edaspidistest plaanidest. Kuna uuel karpal on samuti vaakum, siis see kollektoril olev vaakumiotsik lausa nõuab boostbottle't enda külge. Summutil tuleb piiraja maha lasta ja auk kinni keevitada. Vasakule küljele tuleb tolle musta plastiku sisse auk teha, kust koonukas välja jääb. Ja siis oleks nagu praeguseks kõik, edasi saan mõelda siis, kui on teada, mis silinder tuleb. Piis 8)
Niisiis tänaseks on kõik olemas peale silindri, mida keegi mulle müüa ei taha Sobivad mingid Honda ja Kymco AC silkud, nii et pakkuge palun. Täna ehitasin endale boostbottle'i, Rockstar Energy Juice purgist, mis tänu kleepsutuuningule muutus imeliseks Malossi Energy Juice'ks :lol: Siis ostsin veel koonuka, mis kujutab endast mingisugust no-name švammi, aga täitsa korralik oma ehituse ja kvaliteedi poolest ning sain Dellorto 17,5mm autotoorega karpa ka, millele oleks vaja nõela, siibrit ja siibrikaant, et kasutuskõlblik oleks. Ehk kellelgi vedeleb üle? :roll: Ega idee järgi sellel Mikuni 16mm karpal ka midagi väga häda pole, aga Dellorto on lihtsalt kvaliteetsem ja suurem 8) Müüge keegi mulle mingi odav 70cc silku, siis saaks sõitma ka Pildid lisan hiljem esimesse postitusse.