püsss..pirita kandis ringi sõidad,helista mulle..garaazis ühte-teist vedeleb,võiks toetada su projekti
Esimeses postituses on boost bottle'i pilt olemas. Tõmmitsast sai asja, swop3, ajan asjad ka homme-ülehomme joonde Ja ei ole sama tõmmits mis Minarellil. Kui blokijaht läbi saab, siis pean pisut uurima, mida tarvis oleks. Kindlalt võin öelda, et silindrit, mingit sumpat, klappe ja kollektorit, aga eks paistab
Ei ma arvan et ta mõtles ikka praegust blokki Aga ei lähe, Honda oma on siiani kõige ligilähedasem. Anyhow, Piaggio blokk jääb praegu ära, ei ole hetkel soovi nii palju raha sinna magama panna. Sest kardan et tuleks miskine 4-kohaline summa, et asi Piaggio blokiga rahuldavalt liikuma saada. Jahin hoopistükkis Honda blokki, kuna saan enamik asjadest rahulikult ümber tõsta ning silindrite leidmisega siis enam probleemi ei tohiks tekkida Aga eks täpsemalt siis, kui midagi ära ka olen ostnud
http://www.mopshop.de/shop/index.php?cPath=1_357_359_2&osCsid=a3004eeeb1d3d917c46b44f05a6edd0b Pole huvitatud? tglt päris suur raha...
ot, aga miks Mitsubishi nii õnnetult sul koolieest seisab kahju hakkab lausa, sa peaks ikka pilli peeneks ajama