Raidi Piaggio nrg Mc1

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by -vanaisa-, Aug 8, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    ise mõtlesin ka tol hetkel seda aga siis mõtlesin, et pohhui võtan laiali ära kui juba alustatud sai, et siis saab vähemalt täiesti kindel olla :D mõlemal pool oli klapilehtedel ca 1mm vahe sees, igatahes oli sealt vahedest näha mis väljas toimub :D
    Edu vaja, vahepeal tekkis küll mõte, et ei viitsi ehitada ja pidi vahetus toimuma speedfightiga aga siis too vend teatas et müüs maha masina juba ja siis tuli mul laksust lihtsalt tahtmine seda edasi ehitada :D üritan ikka lõpuni teha ja ennast sundida :D
    Malakast nii palju, et hetkel seisab jep ja ootab kolme juppi, et first start teha: Kolb, tähik ja käbi vastus :)

2. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    oleks pakkuda silku komplekt.

3. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    silku komplekt mul endal korralik olemas kuid tänud :) vaja lasta aint motohobis sumpa polt välja võtta

4. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    sai mindud pooled gondlid peale pandud, et saaks kõik puuduvad kinnituskruvid (ehk siis pmst kõik kruvid) valmis juba otsida. Esigondlilt sai ka nitrolahustiga seda ahjuvärvi maha nühitud kuna liivapaberiga nühkimine oli mõttetu raiskamine, see nii homo värv lihtsalt, nitrolahustit läks ka sitta kanti ära... Sai õnneks puhtaks ja kergelt juba lihvimisega ka alustatud, mingi aeg lihvib lõpuni ja kunagi tõmbab värvi selga kui pill tänavalegaalseks saab aga ilmselt tuleb värv mingi spray, aga üritab sellega korralikult ISE värvida. Hea värvimist harjutada... perse läheb siis pole kahju vähemalt :p Sai pill puhtamaks ka küüritud hoolikalt, tagant veel kätele valu vaja anda siis ilus ja puhas kõik. Selle mainin ka ära, et ees see võre vms täiesti olemas :p

5. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    Masin sai täna pismopeediks... Aga muidu pole viimased 2 päeva jõudnud midagi nrg'ga teha kuna olen malakat kokku lapanud

6. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Kuuris külm pole teha? :lol:

7. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    praegu õnneks ei ole aga siiski, ootan juba garage valmimist

8. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    jubejubejube on see f15 :D:D minu arvamus. lenks vaheta käppelt välja pls, vb läheb üldpilt vähe etemaks

9. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    lenks ja muu "ebavajalik" tuleb siis kui mootor valmis :D kui just keegi jubehea hinnaga ei paku

10. koonus

koonus Member

792
    0
    16
    emalaev :D

11. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    irl ei tundu üldse kusjuures :D mdea mis "anne" tal on piltidel ennast emalaevana näidata :lol:

12. koonus

koonus Member

792
    0
    16
    Viimase pildi peal oleks nagu paremal pool ränk mõlk sees. :D

13. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    :lol: :lol: kle jep, parklas tagurdas auto sisse, aga pohui peksan haamri ja puuklotsiga selle mõlgi ilusti välja :D

14. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    poisid-poisid-poisid.... andke nõu..... vahetada mu vana boosta vastu? nrg jahutus ja mootor jääks mulle ja süütelukk ja tagaratas ja midagi oli veel :D

15. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Oleneb täiesti kui nrg vahetada boosta on äge diil aga teisest küljest on jällegi sitt diil

16. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    mnjaa ise mõtlen ka :D boostal gondlid üsna pastlad aga samas piaggio lc boosta oleks üsna kõva :p

17. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    Pohhui mis see on Piaggio moto alla radikas nagu Z0ne boostril ,ette ning ongi ränk pill valmis. :lol: :lol: :lol:

18. Gravis

Gravis Member

66
    0
    6
    no pmst nüüd võite varsti-varsti näha seda piaggio lc-na, sest täna sai ära vahetatud.

19. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    läks vahetusse juba ja teen jep samamoodi :D sai juba terve igavik ehitatud seda motot sinna alla... homme või ülehomme läheb ostab jupid mootorisse ära mis puudu ja proovib first starti teha.... aga sellest täpsemalt juba siis kui boosteri teema tuleb. Pange see teema lukku :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte