Raidi Piaggio nrg Mc1

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by -vanaisa-, Aug 8, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    vangid kes näevad naist tra Rait minupoolt lühidalt,... Minujaoks oled sa surnud. Mingit grupichatti ei tule kui ma tartu satun siis vaata ,et telefonile vastata suudad.

2. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Kle sa ei saa ju tartu tulla kuna sul pole bensurahagi. Oleksid põhjakondli ära müünd oleks saand raha. Kle päiksepiste mine maksa võlad ära nt nagu kasutaja hardstarile . Siis tule edasi mölisema . Nagu tartu peal jutud käivad et sina päiksepiste saad ise 10aastastelt molli . Sa oled nii hale tüüp. Nikolai sulle mida sa ise härpled igal pool. Tõesti arvad et oled mingi fucking rolleriklubi võll . Hui oledki. Tegelt kui sa nikolai nii võll vend oled , siis mina olen Eesti President.

3. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    savi las koerad hauguvad (siim, marko), mõttetu välja teha. Ning marko sina oled ainuke kes telole ju ei vasta, 2 korda olen helistanud ja mõlemad korrad on tühja kutsund, igatahes kui tartu satud siis mu nr peaks sul olemas olema 5675 algusega, eks tule mingi aeg siis päeval objektilt läbi mul, karl võib näidata kus see on

4. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    ououououu , sina 15 aastane tatt ära hakka parem ültse ülbistema , 10 aastaselt molli ? , su ema hoidis sind ikka vägakaua augus kinni et sul arengupuudus ? , sa oled lihtsalt niii kõva vend et paha hakkab , mine kogu natukene julgust poja , siis tule pane mingi uus kild maha tarded homo.Rait sullegi võin vastata et võlglane kus mus raha on ?

5. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
  6. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Suur algustäht jäi ära :roll: :roll: :roll:

7. Dimitri

Dimitri Active Member

1,226
    5
    38
    millal masina kätte saad?

8. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    hetkel ei olene just eriti palju minust aga kui kõik hästi läheb siis teisipäeval

9. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    moded kustutage palun OT ära, aga muidu läks väga hästi ja nüüd paari h pärast masinale järgi

10. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    Siim oleme inimesed ja lõpetame lasteaia saame Tartus kokku ja räägib.. Sitaauguni sellest teemast juba maru kahju on sellest ,et inimene ise sellest aru ei saa ,et minupoolne kamm hakkas sellest ,et inimene loobus ja bronnis 4 korda manti.. :-x siis viskas mul kopa ette kaua sa bronnid ise Siimule võlgu. Ja nüüd õigust pealekauba ning Rait jah mu number algab 56*. Ning Monstri tattnokk kahjuks pean sind kurvastama ei löö alaealisi... Vb sa käid oma küla lasteaja taga probleeme endast pisematega otsimas. :lol: :lol:

11. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    täpselt, ise kah sellepoolt et saaks tartus kokku, suht lamp siin toota ja RK mainet alla vedada, cmon see oli mitu kuud tagasi ja kui sa poleks ise viivitanud selle posti panemisega kui mul raha olemas oli siis oleks need jupid ammu ostetud olnud, okei süüte värk jah, sellest loobusin sp et karl sai vana süüte toimima, miks ma peaks ostma mingi süüte lisaks kui pole sellega midagi teha? miks sind nüüd siimu võlg kottima hakkas? varem rääkisid küll siimust igast toredaid jutte ja nüüd hullud sõbrad, noojah, igatahes edaspidine jutt telos/privas/tartus

12. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    Süüde süüteks aga seal oli korralik ports asju mida sa tahtsid.. Maine viib alla jep selline jebimine. Järgmine kuu on mul nkn Tartu asja siis hellan ja räägib IRL. Siimu võlast sp kuna kuidas sa ostad minukäest midagi kui teine ootab sinult 100E võlga. Pole realistlik väga ju? igatahes jap Ellab.

13. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    need osad jupid jep, sp vabandan. aga siimule ma olen enda teada aint 20e veel võlgu. aga jah, eks järgmine kuu siis räägib, moded kustutage palun OT ära

14. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    OT kohapealt võtan Tarmoga ühendust teeb puhtaks ss.

15. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    minuandmetel kantsid sa mulle 20e , niiet 50-20 ei tee nagu väga 20.

16. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    no tra alles lõppes ot, nüüd tuled sina siin arvutamist õpetama. Aga muidu masin juba minu valdustes tagasi :p

17. Zkax5

Zkax5 Member

231
    0
    16
    GoGo Piaggo, GoGoo :p
    Pikka edu ja õliseid näppe 8) Jään ootama järgmist Nrg'le suunatud postitust.

18. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    tänud-tänud :p homme püüab sumpsi kinni saada sest täna sõites selgus, et mendid vist sumpsi alt kiskunud, üks polt silkusse murtud ja sumps oli blokikinnituse küljest osaliselt lahti. Siis saab hakata raha koguma et variokaas ja dellorto 17.5 karpa ära osta ning välimust teha :p

19. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16
    Nüüd lähed mendibusse ka lõhkuma, sest polt ära murtud? :lol: :lol:
    Aga tegelikult edu ning ära maha müü seda! :p

20. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    sumpsi poldi pärast vist väga ei lähe :lol: ja seal parklas kus masin seisis pole mendibusse :( aga muidu seal oli igast toredaid rollereid, Tauno 125cc Cpi, mingi stock värvikaga keeway f-act, kymco agility ja siis mingi freedoaprilia

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte