Raidi Piaggio nrg Mc1

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by -vanaisa-, Aug 8, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mustlane

mustlane Member

67
    0
    6
    usun, et seal parem kohtlemine kui raidu juures :S

2. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    Karmid killuvennad koos siin. pepukad. aga jahm masin làks 70cc freedo 4 vastu

3. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16
    Tra rait ära valeta, high end rox oli ju :lol:

4. mustlane

mustlane Member

67
    0
    6
    pepukad :roll: ?

5. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    Viimane pilt kus 2 sõpra koos, pange teema lukku ära

6. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    guess who's back 8) sai täna ära toodud hea hinnaga ja Gravisega koos koju lükatud ning kodus lammutatud. Väga-väga paljud gondlikinnituskruvid jalutama läinud vahepeal, gondlid mingi ahjuvärviga osaliselt üle tõmmatud ja pro replica on asendunud stock summutiga. Kuid see-eest on ka midagi head: variokaas on lisandunud koos tutika kickiga, tutikas kollektor, klapisüsteem ja midagi oli veel... igatahes kõik asjad mis vahepeal jalutama/perse on läinud:
    Paisupaagi kork, tagapidurisüsteem (kõik iseenesest seal olemas esmapilgul vaadates kuid vaja üle vaadata mis nuss on), gondlikinnituskruvid, pro replica, mähise kaas jms. Vaikselt hakkab ehitama seda. Käivitumisega on hetkel natuke pahasti, võtsin silku maha ja selgus, et alumist silkutihendit pole ja keegi on oma hermetsivarusid tühjendanud ja suht suure tõenäosusega asi selles... üritab seekord asja korralikult ette võtta ja täiesti korda ära teha aga midagi lubada ei julge :p
    Kahjuks pilti uploadida ei saa kuna mdea mis mu nett majandab täna :| homme saab kindlalt pildi/pildid

7. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Edu! Tee lõpuni seekord. Ja malakas jäta ka alles :D

8. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    tänud! :) üritan teha jap :) Malakat ei plaani kah lähiajal müüa kuid ilmselgelt kahe masina ehitamiseks raha ei jätku seega peab malakas ilmselt ajutiselt seisma jääma ja tegeleb nrg'ga :p

9. Dimitri

Dimitri Active Member

1,226
    5
    38
    ma ei saa aru milleks sa ostad need rondid?
    selle raha eest saaks malakale norm silku osta
    aga see sinu osta aga edu :roll:

10. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    kuna oli veits sitt tunne, et asi niimoodi pooleli jäi... silkud ei kao sa'st kuskile kuid nrg nii odava hinnaga kaob

11. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    Üks nrg osadena vedeleb mb käes kui midagi vaja siis küsi.

12. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    varsti ilmselt võtan ühendust kui raha saan :)

13. Gravis

Gravis Member

66
    0
    6
    tagapidur lahti ühendatud lihtsalt :lol:

14. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    mingi homogeen tagapiduri klotsid ära võtnud. Igatahes täna sai gondlid maha võetud ja timmima hakatud, selgus ka põhjus miks varem starter nupust ei toiminud ja pidurituli ka jne, nimelt massijuhe oli lahti. Nüüd uus starter peale ja timm. Mõned asjad sai ka ilusti kinni pandud ja esiratas alt võetud et spidotigu vahele toppida kuna ei meeldi kui masinal on spido, mis ei toimi :)

15. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Ma ei kirjuta sulle nagu ps-i , ma tahan et kõik näeksid et sa oled siiamaani võlgu tont.

16. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    see mind üldse ei süga :D nkn kõik teavad juba ja enamus on öelnud, et "ära maksa, kui siim teistele ei maksa siis miks sa peaks talle maksma?" davaj OT'd siin ei hakka tootma jälle

17. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    ahhahahah süümepiinad, et sitast lahti said? :lol: :lol: :lol:

18. Janar.

Janar. Active Member

628
    36
    28
    :lol: :lol: Palju edu ja mis sellega plaanis siis kui valmis saab?

19. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    sitt on väljaheide, palju õnne sulle kui sa plastikut, rauda jne sööd :D aga kui valmis saab siis on tagavarapill, et kui malakaga v sõbra masinaga midagi juhtuma peaks siis tagavara masin võtta kohe. Aga ma ei taju kas mina olen loll või on siin midagi pahasti, sest kui nrg müüki/vahetusse panin siis oli häda, et ei ole pidamist masinate peal ja vahetan jne ja nüüdkui tagasi sebisin, et ilusti lõpuni teha siis ikka häda...

20. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    pesin gripid ära kuna vanad olid väga sitased ja üritasin leida viga, miks kütuseandur ei toimi kuid paagi juures tundus kõik korras olema, eks mingi aeg vaatab ja uurib seda edasi
    gripid enne:
    pärast:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte