Raidi TGB R50X

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by -vanaisa-, Juuli 9, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    PARTYHARD. 8 inimest peal .. tripp 60km mootor kuumenes üle ja keps läks kotti..

2. kivi666

kivi666 Member

558
    0
    16
    Kell 2 öösel hakkasime peolt koju tulema, tüüp pani pilli käima ja gaasi andis käis pauk ära :lol: Kolvirõnga stopper vist oli nahhui lendand :lol: :lol:

3. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    jahm karlil õigus... :| aga praegu ei plaani vabaneda masinast, tahaks ilusti korda teha, mugav trippida sellega

4. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    ah putsi kah, pakkuge vahetust või hinda, uus silku komplekt peale ja tuld, võite boosteri juppe ka vahetuseks pakkuda

5. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16

6. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    mnjah.... tra töötab siis on super roller aga kui nussima hakkab siis teeb seda ikka täiega :D

7. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    suht imelik mõelda tglt... kui ma ta esimest korda tööle sain siis oli haigelt mõnus tunne jne ja nüüd täiega kopp ees masinast :D oleks raha siis võtaks vast uue silku komplekti ligi ja jätaks endiselt endale aga kahjuks rahadega nii nagu ta on... krt siis kui masinat kokku panin siis vaatasin et see stopper kuidagi väga kahtlaselt seal aga mõtlesin et ah ei juhtu taga sittagi seal... juhtus ikka krt...

8. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    kottis we ? :D

9. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    jahm :D amme rocki esimese päeva lõpus hakkasime pajustega koju sõitma, panin masina käima ja hakkasin gaasi andma ja käis pauk ära ning suri välja :D 188km sai sõidetud + esimesel päeval kui sain ta siis sõitsin 24km

10. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    mul kunagi oli samamoodi , ei lasknud soojaks vms sellist käia , hakkasin enne kodut autost mööda kottima , jõutsin poole autopeale ära , siis jooksis kotti :D turtus ja tõmbas kinni korraks :D , ega mul ka valikut polnud lükkasin koju ära :D

11. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    :lol: :lol: ma õnneks eriti lükkama ei pidanud, pajuste tegi variolüket :p selle eest muidugi tänud talle :D

12. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    võite teema lukku panna, masin läheb haapsallu ühe tüdruku/naise kätte

13. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    pange palun lukku, masin haapsalus juba :D