Sellist vänta ei taasta sa mitte mingil juhul, see keermestatud pulga idee isegi oleks teostatav, aga ei jääks elusees pidama, mõtleme juba sellele palju Polini corsa pöörde läheb.
ise olen siis plaaninud seda keerme pulka sinna ikka panna ja selle keerme pulga kemibiga kinni punktida, et ta seal lihtsalt välja ei tuleks. Eks näis kuidas ma sinna ültse selle keerme pulga saan panna kuna asi ikkagi teras ja puur seda nii naljalt ei võta. Võimalus oleks lasta võll punaseks et saaks seda puurida ja keeret keerata aga kardan et simmer sulab ära äkki. Eks kui aega saan siis möllan sellega ja kui ei õnnestu siis saan emeksis ka väikse kopika selle eest
Ma usun küll et kui korraliku keevitusega asjatundja teeb siis on võimalik sest minuarust sinna ei mõju munnigi jõudu ju. isegi lahtise mutriga sõidetud. Aga eks näis, soovin edu selle parandamisel !
Jah. Üleüldse! Proovida juu tasub kõike! Ega see vänt võll ise korda ei lähe. Pekkis vänt juu ilma vindita ikkagi midagi enam hullemaks minna ei saa (väga). Ja noh kui ka ei jää püsima uus treitud/keevitatud jupp, siis sai vähemalt proovitud ja järgmine kord teatakse, et nii ei saa =P Aga jah. Suht feil võll kui niimodi katki läheb. ma saan aru, et mingi 6mm'ise läbimõõduga vint niimodi ära murdub.. aga 10mm+ küll käsitsi kruttides ikka katki ei tohiks minna =(
mai saa aru, kui tahad keermeid ja puurimisi sinna nüüd tegema hakta korralikult pead ikka ju bloki laiali võtma + siis hakkad aega ja nussimist sellega nägema raha raiskama ja lõpptulemus on khm sihuke 50:50 jääb pidama või mitte ennem osta mingi kasutatud sport vänt 500-. ja saad vähemalt rahus sõitma hakata ei pea kusema et igahetk võib midagi lennata vms. kaua sa seda blokki ikka lahti kokku paned 1-he tunnikese.
Möllasin siis täna veidi vätvõlli kallal. Puuri pidi 20 korda teritama ja mootori toppimine puurpingi vahele oli ka päris nuss. Kuumutamist ega midagi ei teinud.
Eks seda näha ole, kui ei püsi siis tuleb keermeliimi ka vahele toppida ja mis tal muud siis üle jääb kui püsima seal jääda
suht hea töö, loodame et saad ikka sõitma asja ! tahaks su Gps-i tulemusi juba näha uuesti siis saan teada paljuga ma allajään sulle oma Cpi-ga :lol: