kuidas suviti näha on ja talvel ei ole? Vastupidi ei peaks.. Talvel vaevalt ta katuseluuki lahti teeb :lol:
sai siis selline asi ostetud, loodame et jõuab midagi teha ka, pole üldse aega hetkel. nimelt siis õli vahetus ja pildid oli hüdratõukurite tiksumise leevend vms, loodame et võtab maha seda tiksu, kui ei siis vahetama ka ei hakka kuna uus mootor on ise odavam.
Ma pole küll teemat jälginud milles väga teema on aga hüdrotõukurit ei ole ju raske teadus vahetada ja ei maksa ka eriti roppu hinda ju.
mida sa ajaad, mis sa arvad siis et kepsud käivast vastuv, karta on et tõukuri tiks, saale klobin hoopis teine, 1 tõukur tikusub ja käisin tarkadega rääkimas ka, soovitas seda kasutada ja uut õli, remot läheb rohkem maksama kui uus mootor öeldi.
Lol, ma räägingi et suviti kui see kraadi all on siis ma arvan, et ta talvel küll seda kraadi all ei hoia.
midagi nii lolli ma pole ammu lugenud/kuulnud. üsna tõenäoliselt hüdrotõukurid jh,see mõgin on muidugi enda petmine,ta võtab küll vb tiksu ära,kuid korda ta midagi ei tee ja peale õlivahetust on jälle tiks sees,kui seda sitta uuesti ei pane.
+1 . Hüdrotõukuritele pannakse muidugi ka seibe alla ajutise lahendusena, kui uut tõukurit osta ei jaksa. Pole küll sellele teemale nii väga süvendunud alles üks päev oli koolis sellest juttu mootorite erialases tunnis.
Praegu pole sel autol küll ei nägu ega tegu. Kui need nõmedad võrri kleepsud nahj viskad, sumpsi otsi lühemaks lõikad, põhja vastu maad lased ja uued veljed koos korraliku keretööga sinna korraldad siis on midagi vaadata. Hetkel meenutab rohkem 13a unelmate põllukat
see auto on siiski talvel lumerajal sõitmiseks sellepärast see ongi nii kõrge( sisu ka pole ju .. aint 2 esimest istet ) , sumpa otsad ta alles lõikab prg nipukatega sumpa kinni , ja peeglite peale tuleb stickerbomb mille sai eile kätte juba
talveks madaldus ? loll mõte. üks sumps on kinni, teine nipukaga pole lslt kooli kõrvalt aega teha, kleepsud sain jah kätte nagu kevin mainis, küll velg ka tuleb, ennem madaldusvedrud. keretõid pole mõtet ju teha, see on nii läbi ussitanud las sõidab nii kaua kui sõidab, see korda tegemine oleks mõttetu raha raiskamine lslt, mida rohkem kere roostetab seda ratim juhh E: nö madalduse proov kah