Karpas see kummimembraan.. Originaalis on sinna mingid lõhed vahele tehtud.. ostsin poest uue ja hakkas paremini liikuma... Mingi kroonides mingi 160 äkki w maksab
Nii pole ammu kirjutanud siia... Vahepeal igast naljakaid asju juhtunud nt nagu et klapivahe kadus ära aga see juba korda tehtud. aga eile jooksis tsinsu kotti või nh õigemini väntvõll läks -.-, aga uued jupid olemas ja homseks peaks käima kui viitsimist on Panen mõned pildid khm ehitamisest..
suht norm? palju maksis? ja kust neid stc üldse osta saab. ma pole neid küll uuena kuskil müügis näinud
Krt ma lasin oma esimese tsinsuga kolm aastat vee , liiva , muda ja kõikvõimalike ainete sees peeneks , aga ei suutnud ma ei väntvõlli ega silkut kotti jooksutada , aint karpa huias ja elektroonika ka suurem asi pold , läks paar korda kärssama jne
Nii pole ammu kirjutanudki siia, aga pmts vahepeal lammutasin STC laiali ja hakkan sinna võimsamat kolbi ja silindrit peale aretama ja vb mingi nipetnäpet tuuningut veel aga seda näeb veel... Mõned pildid siis ka milline ta hetkel on