Raks100(Egert), Yamaha Aerox 70cc, 97.a.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by raks100, Dets 24, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    sorry , aga bloki sees on igalpool aastaks märgitud 97. gondlite sisse on ka tempel 97. nii et jah ;)

plastik plastikuks , aga ma tahan ikka kedagi vedada ka nii et see poroloon on minuarvates praktilisem

viimane kord kui 6hutasime , siis kadus ikka teda kuhugi :D , aga keegi v6iks täpselt ära seletada punktidega kuidas õigesti õhutada :D

2. Kossur

Kossur Member

349
    0
    18
    oma aeroxil olen mitu korda õhutanud ja teinud olen siis seda nii. Alt ventiil kinni. pumpad pumpad pumpad pumpad, hoiad pidurilinki all ja ventiil alt lahti. Lased sealt õhu välja(samal ajal on pidurilink all) ÕHk väljas keerad ventiili kinni tagasi. Hakkad uuesti linki pumpama jne 8)

3. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Jep. Õlitopsi õli sisse, kaas peale ilusti ja vaatad, et suppordil ventiil ka kinni oleks. Pumpad rahus pidurit ja siis jätad pidurilingi alla ja keerad ventiili lahti alt ja tunned kuidas, surve ära kaob piduritest jälle. Seda on kahekesi nati parem teha :p Siis keerad ventiili kinni (pidurit hoiad ikka all) ja hakkad jälle pumpama. Vajadusel kallad õli juurde ja lased edasi. Tee kasvõi 30 minta järjest nii, aga lõpuks pidurid tulevad siiski :)

4. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    olgu. eks ma yritan siis homme korda saada. v6tan raxi appi :D

5. BetaMind-

BetaMind- New Member

5
    0
    0
    Kus sellele aeroxile seda värvilahendust sai teha?
    Mingi lehekülg ? :)

6. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    http://members.ziggo.nl/dayenvandijk/sp-test/index.html

Muidu täna panin porika , põhjagondli ning undertaili külge ära. väga kena on. pilte kahjuks täna teha ei saanud , kuna ema fotokaga Rootsis. panin ka esipiduri vooliku külge ning üritasin õhutada. tagapidurit õhutasin 3 tundi , aga ei miskit. vbolla veiiiidi läks raskemaks aga suht pointless. ostan uue süsteemi arvatavasti. ka esipiduri oma. uued klotsid ka.

7. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    mõni pilt ka tänasest.

8. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    Kelle SR ?
    Täpselt sama toon sinine mis sr-l ?

9. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    henrihhu sr , kasutaja angerfist.

täna jah lykkasin tema rolleri enda oma kõrvale ja täpselt sama toon :p

10. -Black-

-Black- New Member

74
    0
    0
    millega värvisid?
    vabandust kui sellele vastus on ees antud, kui mul pole aega kõike lugeda

11. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    ostsin vesivärvid ning panin veepritsi sisse.

Ei tegelt autovärvi ning kompressoriga

12. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    upin veidi teemat. vahepeal sai peale aretatud kõik gondlid ( pildid tegin ka täna , suuremad asjad pole aga lihtsalt ma ei saa suurema graafikaga pilte teha , kuna internett nii saast et ei saa neid üles laadida kuhugi. ).

täna just tuli kõne et sidur jõudis camexisse mille ma ammu tellisin. järgmine nädal üritan läbi käia ning siis ostan sumpsi ära ning siduri koos trumliga. lisaks ostan uue nupukonsooli koos pidurisüsteemiga+gaasirutska süsteem.

PS: Saatsin yamahasse kirja et palju maksab aeroxile vasakpoolne nupukonsool koos piduritopsiku ning heebliga ning parempoolne nupukonsool+piduritopsik+heebel+gaasirutska süsteem :D hinnaks tahetakse - vasakpoolne: 2250 , parempoolne 2850eeki vms. ULME

alu matid on ka tellitud juba attackist ning varsti need ka kohal. lisaks veel pisividinaid.

pildid:

13. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    v2ga kena,aga see kick v2rvi üle v6i vaheta v2lja :lol: ja veepumba kaas oleks v6inud olla sinine :roll:

14. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    kick tuleb kroom , see on see tnt ( sama mis originaalis ) , sellel nuudid nii pehmed ning praegu seal mingi poldiga aretis ( ajutine ).

mulle meeldib nii nagu blokk praegu on. :D

tulemas kroom pro replica , kroom alumatid , kroomist dh lenks ja puks , kroom süüteluku ümbris , kroom kickstarteri vänt , midagi oli kindlasti veel. selles suhtes siis peaks täitsa kena jääma - sinine/must/kroom

15. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    Voha, nüüd hakkab mulle ka see värv isegi meeldima :p
    Raami ei kavatsegi puhtaks lakkuda ? :D

16. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    okk.Aga praegu tagaosa lihtsalt liiga tume :roll: Midagi oleks v6ind olla sinist rohkem.Ei muidu super lux :wink: :)

17. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    raami lakkusin enamvähem puhtaks. kõik kohad olid õli ja paska täis. suurema pasa ikka tõmbasin maha silikoonpesuga.

18. mesa.

mesa. New Member

202
    0
    0
    Istmekate raudlset sinine.
    Siis oleks pill tipp-top :wink:

19. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    ongi plaanis , aga praegu tähtsam veel mootorisse 3 viimast asja. sumps,sidur,trummel. peale seda siis välimus plaanis.

vaata 1lk-l kõik list kirjas mis plaanis veel on ( vajaminevad asjad )

20. Harrix

Harrix New Member

517
    0
    0
    Yamaha keskus küsib jh ulme hinda. Easys saad kroom nupukonsoolid kõik 4 tükki umbes 1200 krooniga. Osta easyst seal suht normaalsed hinnad nendel A-varuosadel.
    Suht ilus on muidu rox küll. Mulle meeldiks siis rohkem kui nagu värvid oleks teistpidi :) ET sisemised mustad ja välimised gondlid sinised. Aaga praegu ka väga ilus.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte