Raks100(Egert), Yamaha Aerox 70cc, 97.a.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by raks100, Dets 24, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    ma spets sellist värvilahendust ei tahtnud , sest selline oleks olnud liiga tavaline. + sellist värvilahendust pole ma veel eestis näinud.

2. 4stroke

4stroke Bännitud Bännitud

1,217
    0
    0
    Aga mix rox müügis ei kavatsegi ise kärutama hakkata sellega? :roll:

3. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    enam pole müügis. :D mõtlesin ümber :D tahaks selle suve ringi kärutada ning alustatud töö lõpule viia , ehk roller täiesti valmis saada

4. Veldz

Veldz New Member

397
    0
    0
    Vaatasin ka su teema otsast lõpuni läbi.Väga super töö tegelikult ja see veepumbakaas Alt on mõnus must kõik.Respect tõusis kohe :wink:
    Under ja led tagatuli on super Vohh(Y)
    Ainult amort häirib ja pane kas spidokondel tagasi või osta DH, siis on täiesti super.
    Tubli poiss oled :wink:

5. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    downhill tulemas , uus amort ka tulemas. iga asi omal ajal ;)

6. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Super tegelt, paar pisiasja, neid ma ei hakka sulle mainima, tead isegi , siis tõesti minu silmis kena ja valmis teid vallutama !

7. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    ja need pisiasjad ongi hetkel puudu :D ma kohe täiustan 1.lk , esimest posti. panen sinna pildid ka juurde mis tulemas on ;)

8. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    No väike update

käisin täna väiksel shoppingul. ostsin järgmised asjad:
    uus esipiduri topsik koos heebliga
    uus nupukonsool parempoolne
    uus gaasirutska
    uued gripid sinine/must

ostsin sellise nupukonsooli kuhu läheb see tavaline gaasirutska mitte see värdjas aeroxi oma :p

tänud camexile, et sain piduritopsiku ning nupukonsooli+gaasirutska ~a.la 500 eeguga. Yamaha küsis ligi 3000eeku :lol:

Mingi päev pilte ka , digikas kodus , ise olen linnas.

Üritan see nädal Pro replica ning siduri koos kellaga ära osta.

9. RagnarA

RagnarA New Member

738
    0
    0
    sa oled tõesti teinud mitte millegist super asja:p ja ainaparemaks läheb. Areng on sul suur olnud!

10. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    väike up veel.

homme lähen ostan Stage6 Pro Replica Chrome, Malossi Fly siduri ning Malossi MHR WingBell jahutusribadega sidurikella.

11. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0
    Ära Malossi Fly'd küll osta, praktiliselt sama nagu stock. Ma soovitaks Delta Clutchi või siis Stage6 sidurit.

12. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    mul asi mingi paar nädalat tagasi juba tellitud. sellepärast. aga no kui lahjaks jääb siis kunagi v6tan delta :p ehk saan angerfistiga jutule et vahetame tema deltaga ära , maksan peale talle.

selles suhtes , mul praegune sidur on vääga piiksus omadega. pmts ühte klotsi pole , retsilt kulunud ning siduritrummel lilla ning kõver :D uus ikkagi parem

13. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    Kui algus läks jube kiiresti,et paar päeva ja juba mingi jubin töökorras,siis lõpp venib päris aeglaselt,aga ära sa muretse,me kõik kirikurotid siin :lol:

ära solvu siis :D ja eks sa katsu oma tibu ikka valmis saada :)

14. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    kakoi venib nooh :lol: :lol:

Suurem UPDATE!

Ostsin t2na Stage6 Pro Replica Chrome , Malossi Fly siduri , Malossi MHR Wingbelli jahutusribadega ning Malossi sidurivedrude komplekti *punased*sinised*mustad

reedel l2hen vist koju ja lappan kokku. Suurem karpa timmimine tuleb ka. Siis kui enamv'hem timmis , siis rollin RKsilveri juurde kes selle korralikult timmi paneb 8) 8)

15. nos11

nos11 New Member

449
    0
    0
    perfff areng tegelikult, sessuhtes, et poleks arvanudki , et see sul hästi välja tuleb ( vaadates eelmist kiiwit), niiet resp. tõusis ikka kõvasti, niiet oskad teha küll , kuigi maitea , miks sind varem kõik maha tegid.
    heatöö!. :) :)

16. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    kolmapäeval alles koju vist , ja siis vaatab mis masinast edasi saab. vahepeal ei ole midagi teinud.

17. olliver

olliver Member

571
    0
    16
    Viska mõni uus pilt ka Üles :D

18. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    pole koduski käinud nyyd mingi nädal aega. linnas pikemat aega nyyd. mingi aeg lähen koju , siis saab liikuma ka asja lõpuks.

19. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    UP

Täna jõudsin koju. Sumpast sai 10 minutiga leegitoru piiraja eemaldatud, siis kruvisin külge. Uue siduri panin (malossi fly) , uue sidurikella ( malossi MHR wingbell ) , uus nupukonsool koos gaasirutskaga , uued gripid ning uus piduritopsik koos eebliga. need said nüüd kõik külge kruvitud. Homme õhutan tagapiduri ära ning siis saab minna proovisõidukale. Proovisin korra tööle ka , korraks läks tööle siis uputas üle. Homme timmin karpa ka paika. Natuke sai täna ka istmealust lõigutud, et pääseks vabalt karpale ligi. Homme teen pilte ka. Ei oleks vihma hakkanud sadama oleks kõik need ülejäänud asjad täna ära teinud , aga kahjuks hakkas vihma sadama.

20. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36
    Mul oli ka Roxil terve istmealune ära lõigatud, et saaks karpat timmida. Kohutavad inimesed! :?
    Muidu tundub viisakas Rox, tean seda mõnu, mis on 70cc Rox'ga sõita. :p
    Tänaseks muidugi uus ja korralik küljes..

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte