Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 mis seal puude all oli mingi oja? vedas, et sinna ei sõitnud siis. endal pani ka kunagi keeway alt leekima, gaasitross jäi kuhugi taha kinni, siis oli veel 70cc hui sa seda kinni hoiad kui täiepasaga alt minema paneb, mul tõmbas noka lendu ja ise jäin kuidagi jalaga sinna vahele(kondleid polnud peal) püksid lõhki, jalg paistes :lol: aga muidu kena värv on! EDU!
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 Tänud, muidu seal oli jah mingi jäätund kraav ja selle juures mingi raudtoru ja staffi, lucky vend olin ikka. Esmaspäeval või pühapäeval peaks siis viimased asjad värvimisest kätte saama, siis jääb aint veel oodata uusi suunatulesi. Esigondli mõte jääb natust hiljemaks, kuna värvimise peale läks oodatust rohkem raha.. Aga esmaspäeval siis tuleb pilte ka uuest välimusest 8)
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 siuke püss on tehtud kiivist. väga 5 masin. palju kärdlas neid kiivisi on nüüd ?
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 hetke seisuga 1 matrix, 7 facti vist, 1 flash, 1 hurricanse ja focus ka kuskil vb.
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 jep, suvel juba kutsuti kiivi maffiaks kuna sõitsime kolme kiiviga koguaeg ringi
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 mina ajan korra vaheajal pilli tiiraseks, aga kokktuleku moodi asja võiks ka teha umbes aprilli alguses vms :roll:
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 see kokkutuleku mõte on hea küll, aga see võiks olla mingi suve algul vms siis ma saaks ka oma sääreväristajaga tulla
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 Täna sain uued suunad ning homme läheb jõduraks tuunimiseks. Homme peaks gondlid peale saama ja ühendused ära tegema ning mõned väiksemad asjad veel, siis pole muud kui aint sõitma
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 Nüüd on masin pmst täiesti koos, ainult veel suundadega on veel mingi nõme jamamine. Hääled sai ka sissse löödud ja kõik on nüüd tipptopp ehk millalgi saab siis sõitma ka. Rehvide peale läks värvijal hästi natust värvi, aga mul peab ikka kõik korrektne olema :lol: seega pean need puhtaks küürima. Hiljem saate pilte ka
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 Pilte siis uuest välimusest, ilma spidogondlita. Millalgi kunagi saab siis natust korralikuimaid pilte ka.
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 UUED PILDID väga kena kiivi jah, valge värv teeb eriti selle kiivi ilusaks