Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 UUED PILDID aitan sul up'ida. noo oled esitulega teinud ka midagi juba ? :lol:
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 UUED PILDID Pole midagi praegu teinud veel sellega, natust soojemaks läheb siis ajan pilli jälle välja. Ma ei tea ei usu et polini teeksin, jääb kuidagi raxi masina moodi. Ei taha seda masinat järgi teha, krdi ilus on tal see.
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 UUED PILDID jep, onküll aga krdi mteagi, ma arvatavasit ärks mingit sinakat tooni pirnid sinna ja jätaks nii vast kulme sellele on üritatud teha, kõik on feilinud :lol:
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 väga ei viitsi teisi tulesi osta sest tahaks hussari esigondlit, sinna paneks gilera tuuning tule
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 kui sa esigondlit pleks ära värvind ss ma soovitaks ka sul seda teha. Aga sul värvitud jne Muidu mtea kas see hussari või ry8 vms ta oli, sisegondlikinnitused ma ei ole kindel kas klappisid. Küsi kasutjalt herko4 seda
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 Gondli kinnitused klapivad, aga ma saan alati vana esigondli tagasi panna nii et ei teki mingit probleemi. Ning kui igav on siis ns vahetan neid :lol: AGA kõigepealt on vaja uut gondlit... Pakkumised alati oodatud
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 Noniii täna sai sõidetud siis natust ja tuli 1 viga välja.. Tagumine velg on natust kaheksas, ilmselgelt sellest matsust vastu puud. Nüüd vaja uut velge odavalt. Jällegi pakkumised oodatud..
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 kärdlas teed kuivad ? tr siin tallinnas tuli lund ja ei kujuta ettegi millal sõita saab
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 siin tuli eile pris korralikult paska maha aga täna päike sulatas kõik teed jälle puhtaks.
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 niiniii selle tagumise veljega pole ikkagi nii lihtne, nii et uut vaja. kergelt käib ikkagi kaheksasse vms. tsekkan kuskilt sama velje. nii et pakkumised on oodatud ps-i vaatan kõik üle
Re: Raska Keeway f-act 70cc 2007 masin müügis ka aga mai tea mis hinnaks panna :| homme peaks velg kohal olema, ss vahetab kohe ära