Tegelikult rate.ee on väga hea koht . Mina olen sealt hulga uusi tutvusi leidnud mis on ikka tutvused . Ja väga häid tüdruksõpru . Kohe igavam oleks arvutis olla kui rate.ee oleks. Panin 3nda variandi .
Ega, kui ratet poleks, siis midagi hullemini küll poleks. Saab ka ilma rateta, kui aga olemas on, siis miks mitte
suht hea on ratest vaadata millisteks on muutunud vanad sõbrad keda pole ammu näinud aga muidu närvi ajavad need feimikirjad ja 7 vahetused.
Reit.. hmm Kui oled 2ks korda konto blokki saanud, siis see reit l2heb lihtsalt yle.. On ka teisi reidi taolisi Site..
Muidu on reit selline ''halva mainega'' koht, kus alaealised tüdrukud toodavad pooleldi softcore't xD Ise käin päevas umbes viis korda ratest läbi, raha ei raiska õnneks selle peale Aga tegelt on ratega sitaks tutvusi juurde tulnd, leiad klassi-või muid kaaslasi kiirelt üles
natuke on vb tähtis . sõrgun koguaeg reidi ja Rk vahelt kui netis olen , reit on ka suht hea ajaviide mõnikord . mitte midagi halba pole eriti selle kohta öelda :wink: