ratas on mul olemas gt chucker 2.0 aga präegu tuli hoog peale tavarattaga wheelit lasta olen 3 päeva harjutanud ja eile tuli kuskil 70 m
Endal on wethepeople nova street ratas aga sõidan üsnagi harva , kuna enamus aeg rolli seljas. Nüüd vist tuleb hakata rohkem rataga sõitma sest roll jääb natiks seisma.
tahtsin ka viljandist see suvi gt chuckerit osta, aga mingi kabi oli selle ära ostnud.. 3,5k oli hinnaks... muidu ise sõidan oma ema rattaga tagaratta peal, rekord ca 300-400 m
Proovisin linnas 1 äärekivist hüpata,e ässata naiste ees ja siis se ei olnud hüpe ka,rohkem äärekivist allasõit ja kukkkusin.Rohkem pole rattaga sõitnuid peale seda
Kunagi kui ma väike tattnokk olin siis andsin sõbrale oma tuliuue Scott lasterattaga sõita. Teistel olid venku raiderid jne, olin alles kuum düüd siis. a Aga see sõber sattus väntamisega nii hoogu, et pani hüpekalt mingi 10m õhulennu võssa. Esihark, heeblid kõverad ja pooleks Aga se rada on nagu dirdi ja tavalise metsaraja vahepealne.
panin äärekivist hüpet üle auto kapoti suht julm ja jäin autoalla peaagu peale seda ja tatas läks katki.
siin ka selline teema ise tegelen hobikorras dirdi, ja freerideiga suve alguses käisime meegastes ja kütiorus. muidu laseme linnavahel suht tihti. plaanis minna kuskile teistesse linnadesse kah s6itma ning septembris soome, helsingi äärelinnas pidavat mingi haigelt hull rada olema
Ise niisama sõidan nagu linnapeal, hyppeid ja midagi trike kah proovib aga ei taha hästi v2lja tulla : )
drifti lasen jalgrattaga ilma piduriteteta,pmst asfaldil ja kruusal.(ilma piduriteta),noh nokapeal saab ka ikka vägahästi sõidetud,streetrace ka vahest.
ma küll sõidan dirti on lahe oi kus on kiirused ratta kohta ajan ka oma dirti isa suuurest graazist välja ja hakkan veel viimaseid drifte tegema