Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Vahepeal sai endale uus sumps ostetud (läbilase piisav ning leegitoru auk on suurem kui mu leovince oma kõvasti) Sumps meeldib mulle sest se on tsiba keevitatud ja nüüd velge rohkem näha.Ning uus rehv sai pandud mis on 120mm lai kuigi peaks 130mm olema originaalis. Täna ostsin uue rullikute kausi ka ära sest vana oli katki ja rullikud hüppasid koguaeg välja oma pesast ja iga 10min tagant pidi variot lahti tegema :S Ja gpsi sain täna 80kmh sisse
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Kodus lambist oli.Eelmine aasta sai lambist sitaks autokleepse ostetud
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc nii täna sain hiinarollult uue rullikute kausi ja kogu jama oligi selles et enda rullikute kauss oli nii perses ja kui panin uued rullid ja kausi siis läks minek vihaselt paremaks (ikka vihaselt) Aga nüüd varsti ostan omale malossi punased sidurivedrud ja punase surveka et veel paremaks minekut saada. Uus rullikute kauss hiinarollult
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Täna panin tellima malossi 4.2g rullid ja malossi punased sidurivedrud.Üritan siin elueest 22s masinat timmi saada sest siis järvamaa kokkutulek paides ja türil
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc numbrimärk ei sobi sinna imo, under kuidagi liiga üleval ei ole? edu! 8)
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Mul pohuj.Mulle nii meeldib ja maitse 6le ei vaielda.Sa pigem stenrr r22gi kas 6lehomme kokkutulekule tuled v 8)
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Uut tagumist rehvi kätte ei saa homseks, see väga sile juba, nöörid väljas vaikselt :lol: ilmselt tulen ehkupeale, kui joppab siis saan sõidetud, kui ei joppa siis on jamasti. Aga kohal ilmselt olen
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Kokkutulekul k2idud ja k6ik sujus h2sti.Aga mingi jamps on k66nlaga et s2de kaob 2ra jne kuigi teisi k66nlaid proovinud ja juhtmeid kontrollinud.T2na sain camexist paki ka k2tte ja esmasp saab masina veelparemini timmi
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Täna avastasin et need sidurivedrud otseselt pole minu sidurile mõeldud kuna mulle lähvad pikad sidurivedrud (oleks saanud lühikesed ka vahele pista ja siis oleks parem minek sitaks aga ei viitsinud jamada) Aga panin punase survevedru külge ja masin liigub suht hästi edasi.Homme ostan uue ngk küünla ka.Ning paari päeva pärast hakkan aeroxi maski ette endale panema.Ning täna ostsin omale lennuki kütust ja homme valan paaki selle (kiirendus peaks sitaks kasvama)
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Vahepeal panin lühema dh lenksu ja igavusest hakkasin klaasriide ja pahtlitega möllama (seda auku seal üleval enam pole)
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc tundub päris huvitav project,kuid tahaks näha kus on juba auk parandatud jne, Plaanis pole soetada LC roxi block? ja teha masin vesijahutus?