Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc taha kõlbab trummel küll.kaherattalisel on vaja esimest pidurit.kui juba variaatori kaane lakkimiseks läheb siis liivaprits jätab pinna karedaks.värvi võiks eemaldada puremaxiga ja ära poleerida ja siis lakk selga
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Pole trummelil häda midagi. Mu Jogil olid uued klotsid ja tross ning võttis nii et vähe polnud. 8) Teema omanikule palju edu, hea näha et keegi viitsib CPI-dega ka tegeleda veel 8)
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Sorry et ot aga 426f, ehk tead millega hea poleeritud asju uuesti läikima saada ilusti?
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Suured tänud Ülepika aja soovib keegi jälle edu Igatahes täna lappisin masina kokku (üks täiskasvanud mekaanik oli kõrval ) Praegu selline lugu et mul olemas terve aeroxi vario kaan aga sisu pole :S ja siis üks pooleks l2inud kaan kus sisu sees aga seal midagi paigast. Täna lasin liivapritsiga sumpsi puhtaks ka aga vario kaant puhtaks ei saanud kuna se oli pulbriga tehtud enne ja ma lasin tavalise liivaga (seda mitu korda kasutatud ja pole nagu terav vms)
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc nii masin sõidab juba nädal aega oma ratastel ja kõik tipp Set Aeroxi plokk 50cc stok airsal malossi multivar malossi xlevar rihm punane malossi survekas (Tutikas) punased malossi sidurivedrud (Tutikad Minek on norm aga tippkiirus üle 65 ei lähe.Kas survevedru nii kange et ei lase rihmal täiesti alla liikuda siduris ja varios ülesse?Tahaks praegu tippu juurde siis vsjo masinaga selleks hooajaks
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Jah. Kui rahad leiavad teed minuni siis talvel plaan www veljed ka osta. Pigem r22kige miks 6le 65e kmh ei l2he masin
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Mul oli sama teema, survekas punane ja punased sidurivedrud, kollane survekas oleks paras sulle ma arvan aga sidurivedrusid ei oska kommenteerida, sullid 4,5g-5,5 vahele umbes siis peaks enamvähem olema, täpselt ei tea ka
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Ma ei viitsi seda kollast osta Aga kas stage 6 medium survekas sobib? Se peaks malossi punasest kõvasti pehmem olema ju?
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc no kui punasest pehme ning medium siis 70cc-le medium aitab küll ma arvan, proovi
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Mul 50cc stok silku.Ja ei saanud aru kumb siis lahjem on kas malossi punane või stage6 medium?
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc no prg 4.5g rullid ja 70düüs sees.Mis tegema peaks et tippu saada siis? rullid ei ole ju nii kerged et nii väike tipp.Vanasti olid mingi 3.5g rullid ja tuli 76 sisse
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Pmst et masin sõidab ilusti.Lähiajal lähevad raskemadrullid ja lahjem survekas Hetkeseis
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc sry et ütlen,aga aus vastus oleks sul hea teada. masin on nii kole et öäöäöäöä. palun vaheta see esikondel ära või proovi kuidagi ilusti ümber teha,siuke tunne nagu oleks kuvaldaga sisse saanud. ja värvi masin ilusti üle,see hall lihtsalt ei soobi selle masinale. kui sul all min-horiz õige mootor siis vaheta veljed ära, ma ei tea kas 13t www vastu või benneli oma mis iganes aga mitte need veits kriitikad. :roll:
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc [/quote] algus oli ütlen ausalt ilusam veits tööd ja norm aga see värvimine rikkus masina ära