Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc ma ei saa küll aru, mis summuti see on, kuid tundub mingi madalama otsa oma oelvat kui mitte isegi cpi/keeway stock sport summuti. Kõik piirajad kaku sealt summutist välja. Pole vaja muretseda, et vända laiali lased. Muretsema võid hakata juba siis, kui sul on kõrge pöörde summuti e. siis nt Yasuni C16 jne.
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Ega vänt ainult pöörete pärast laiali ei lenda. Keps või kepsulaager võib anda väändemomendi pärast ka otsad. Pane ikka uus vänt.
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc No tutika jaoks mul pole kindlalt raha,facebookibtegin teema v2ntv6lli kohta ja siia tegin teema et ostan aga keegi pole pakkunud
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Jah ma tean, kuid nkn ta hetkel ulme jõude sealt kätte ei saa+ läheb sul enne väände all mitte kepsulaager vaid nõellaager ning võib puruneda just kepsu ülemine osa. Õnneks sellel juba 12pin, mis tugevam on. Aga ma soovitaks iga kell vahetada tal vända ära, kuid kui ta mingit ulme masinat ei ehita, siis ei näe pointi.
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc ei ole stock sumps tegu on Tehnigas Next-R seal sama silencer ja resonator sama kujuga :roll: a ja soovin edu tuntub hea pill :roll:
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Okei, sel juhul vahet ka pole. NextR sobilik 50cc masinale nagunii.
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Täna sai siis 70cc silku peale pandud õlitasin kõik sõrmelaagrid ära ja pesin silku ja kolvi kõik puhtaks ja panin nii ettevaatlikult peale et midagi untsu ei läheks ja silindripea poldid pingutasin ka nii täpi pealt ära.Aga pärast avastasin mul vaja lühemat küünalt kuna kolv läks küünlale pihta.Ja siis täna sai trelliga sumpsi kroomima hakatud aga keskelt läks kroomiks enamvähem aga äärtest ei lähe üldse värv maha(muidu oli plaan ära kroomida ja lakk peale) aga nüüd teen sumpsi puhtaks ja kuumakindel must värv peale Puhas silku Mingi pilt kui silkut peale panin Ja sumpsi puhastamine veits
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Eriline ''kroomimine'' see lihvkettaga lihvimine ei ole. See summuti tahab veel kõvasti tööd kui sa seda nö kroomiks tahad saada.
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc No se oli suvaline sõna mis suust välja tuli aga se läheb kindlalt mustaks kuumakindla värviga (aga natuke puhastan aluspinda veel)
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Plokki lihtsam sellest alumisest pikast poldist lahti võtta, mitte koos kiigega
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc No alguses tahtsin jah sealt alt lahti teha aga jõud ei hakanud peale ja vaatasin seal üleval mingid poldid ja sain need kohe lahti
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Nii tänasest pilti pole aga panin malossi carbon klapilehed pealel mis sain sõbralt 5euroga tutikad.Ja kui neljapäev on sünnipäev ära olnud saab rulli ja siis ostan uusi juppe veel mõned ja siis peaks roller töötama Aga homme panen mootori blocki külge tagasi arvatavasti
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Nii täna panin siis blocki alla tagasi aga kuradima raske oli se esimene kord tagasi panna,roller kukkus 2korda küllili murule jne aga alla ta sai.Siis võrri sain ka putitatud millele kap remondi tegin mootorile (pildi lisan alla) ja homme on süünna (Y) ja kui laupäeval tädid tulevad siis peaksin saama düüsi komplekti ja sidurivedrud ehk siis saab mootori tööle panna juba Aga praegu mure ei tea mis düüsi osta kui enne oli 47düüs ja nüüd 70cc peal kas 70-88 düüsi komplektist piisab ? Võrr Roller
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Täna on mul siis sünnipäev ja sain emalt kiivri (Y) pildi lisan allapoole.Ja täna sain camexist paki kätte kus oli survevedru ja summutivill ja suutsin poest vale küünla osta liiga lühikese keermega mis on trimmeritele ja täna panin summutivilla ära sumpsi ja panin kokku ja värvisin ära (summutist tuleb pilt õhtul sest praegu kuivab) Kiiver Pakk
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Nii sumps kuivas nüüd ilusti ära ka ja lisan pildi (leegitoru juurest ei värvinud)
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Nii tänud April172-le kellelt sain sumpsi kinnituse.Täna sain summuti alla siis ja ei olnud mingit mure.Karpale panin siis 70se düüsi (se on mul komplektis kõige väiksem)Ja õhtul tuleb tädi mees külla temaga vahetame surveka ja sidurivedrud ära ehk homme panen surveõhu trelliga vario mutrid kinni ja tulebki first try (video lisan ka youtube first tryst) Ja täna sain tädidelt kingid kätte Üks tädi kinkis sidurivedrud teine düüsi komplekti tädide kingitused pistsin sumpsi alla
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Ei oska täpselt öelda aga tegin 2kuud tagasi mootoris kap remondi kõik laagrid ja kulunud jupid vahetasin ära,40kmh rebib ikka sisse ma usun