Raudsepp CPI Hussar 2004

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by raudsepp, Apr 4, 2015.

1. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18
    Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc

No mina küll valiks mingi teise sõiduõpetaja,ma siis seletaks rahulikult ja õpetaks mitte ei karjuks tuimalt koguaeg ja ajab mind segadusse.

2. 426f

426f Member

514
    6
    18

loomulikult võta teine õpetaja

3. kert

kert Member

772
    0
    16

Miks gondleid värvima hakkad? Ma küll ei tea, kuid eeldan, et värvid ise spray-ga. Sellega sa kahjuks tulemust ei saa ;)

4. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Sest vanad on suht kriimused ja ei meeldi praegune värv.Esiteks spraydega saab vägagi edukalt tehtud kui kasutad õigeid spraysi ja oskad spraysi kasutada pluss kasutad õigeid liivapabereid,pahtlit,krunti,värvi,lakki jne.Ja kole jääb eriti siis kui lähedalt lasta ja voolama hakkab :D

5. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Nii täna sai siis värvimiste eeltööga alustatud ja kuradima kleepsud küll paari suurt kleepsu nokkisin 2tundi ära :S Igatahes täna sain tagumise kondli lihvitud ja homme saab värvi asjad peale vast.Paar klõpsu ka

Kondlid mida värvin

Päeva lõpuks pesin puhtaks ka peale lihvimist

Võtsin esiporika ära,Nüüd elumuhe :)

Ostsin liivapaberit,lakki,krunti ja 2värvi.(ostan juurde)

6. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Plastiku värv ikka? :D

7. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Peaks ikka plastikuvärv olema :DVahepeal sai kondlid ära värvitud ja värviga jäin üsnagi rahule kuna spraydega tehtud.Krunti polnud vajagi sest pm kriimuvabad kondlid.Alguses lihvisin 250ga siis panin krundi ja seda tegin karukeeliga 1500ga ja siis värv ja lakk.Kõik asjad kuivasid pikalt ja said mitu kihti.Vahepeal sai autokoolis õppesõidus käidud ja sain jälle mõnusalt sõimata.Täna läksime sõpradega 5km kaugusele linnast välja kihli ja enam mu roller tööle ei läinud seal.(tööriistad olid kaasas aga säde oli kütet sai ja tööle ei läinud) kutsusin naabri bussiga järgi ja viis mu koju.Kodus panin 50cc peale ja 1kickist läks tööle.Mõtlen siin et mul aind punane survekas ja 50ccle pole see hea.Proovin homme uue tihendiga 70cc ja kui tööle ei lähe ostan uue kolvi ja rõngad.Paar pilti kah tänasest siis

Kondlid:lõpptulemus

Väike pilt tiirust

Ja päeva keskel :S

8. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38

Järjekordne roller täielikult *PIIKS* keeratud.
    Stock värv oleks võinud ikka jääda, aga eks ole maitse asi.
    Edu!

9. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Täna särka läksime siis tulite vastu ennem türi, kihutasite käru poole peale ringteed vist. Jõhker käng, ükski roller ei liikunud teil vist :D Või ei julge maanteel üle 45 sõita v :D

10. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Mina ei pea kiirusest üldse kinni ja 2tüüpi sõidavad ka suht gaas põhjas aga pm meil oli klassivend kaasas kellel kymco ja se ei liigu üle 45 ja ta veits düsedam ka :DSellepärast sõitsimegi aeglaselt et kymco vennaga samas voolus püsida :D

11. :SasS:

:SasS: Member

315
    7
    18

Mis ta siis nii jube on, pole hullu midagi. Jube oleks siis kui oleks üleni mustaks võõbatud. Eemalt paistab värv korralik, aga ehk saaks lähemalt mõne pildi läikest?

12. ventt

ventt New Member

17
    0
    1

masinad kiiremaks saate, siis teeme jooned

13. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Täna tegin siis 70cc silindri ja kolvi puhtaks ja tegin uued tihendid ja masin läks kohe ilusti tööle aga sõitsin päevakese ära ja päeva lõpus ei läinud enam tööle :s.Arvan siiski et komp on väike.Kui raha saab siis ostab homme uueväärse kolvi koos rõngaga siis peaks komp tõusma.Ja kas keegi oskab öelda milline juhe cdis on pööretepiiraja? räägitakse et mingi roosa?

14. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Tee silindrist seest pilte. Mulle tundub et sa oled selle juba kokku lasknud ja üritad edasi sõita.

15. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Mismõttes kotti lasknud? Võtsin kolvi ja silku asjad pealt ära kõik jumala normis peale selle et seal kus kolvirõnga täke on mis hoiab seda paigal se on veits ära kulunud ja napilt hoiab kinni :D Täna homme teen pildid silkust

16. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Tänase päevaga otsustatud et panen 50cc peale sest mul silku olemas ja sellel ülihea komp.Aga mul oli punane survekas ja nüüd panen stock surveka tagasi aga kas peaksin panema valged malossi sidurivedrud või keskmised naraku omad? Palun kiiret vastust sest oma töökotta ja teen suruõhuga lahti uuesti vario

17. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38

See on proovimise asi, endal apriliale panin s6 torque controlli originaalid ja olid kollastest kõvasti jäigemad ja masin on palju äkilisem.

18. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Nii panin täna omale siis stock surveka ja mustad naraku sidurivedrud ja uue siku tihendi.Ja lisaks panin 50cc peale ja muutsin summuti kinnitust seal jahuti juures.
    Aga nüüd on kompressioon ülihea ja läheb 1kickist ja kohe starterist tööle.Nüüd on veits rahulikum ka hääl aga kiirendus on jumala sitt aga tippkiirus on üle 70ne(tippkiiruseni läheb suht aeglaselt)Kui stokis oli mul 47düüs ja räägitakse et sumpa vahetamisel peab panema 10-15 ühikut suurema düüsi aga mul on 70düüs ja mingit probleemi ei ole olnud siis võib jääda suurem düüs?Õhtul üritan paar pilti ka lisada ;)

19. stenrr

stenrr Member

66
    0
    6

Sinu roller seisis türi lillelaadal seal taga nurgas tee ääres, istmepeal korraldaja vest? :p

20. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

mm korraldajate vesti küll peal ei olnud (äkki keegi korraks pani)Muidu käsin küll rolleriga lillekal ja parkisin kuhugi sõbraga mu rolleri kõrval oli apriilia rs50r.Millega ise olid seal muidu?:D

Jaga seda lehte