Raudsepp CPI Hussar 2004

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by raudsepp, Apr 4, 2015.

1. Dimitri

Dimitri Active Member

1,226
    5
    38
    Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc

Tubli. oli vaja sõita :lol:
    no nüüd 1 aasta sõida jalgrattaga ja tea seda,et iga patrul mis sind näeb hakkab load kontrollima :p

2. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16

Ega kui ta kiiremas korras load ära teeb siis saab sõita. Niikaua kuni otsust pole tulnud siis ei nähta kas on mingeid seaduse rikkumisi

3. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

No politsei ütleski et 2nädalat aega sõidueksam mul ära teha + ütles siis ei juhtu lubadega midagi.Muidu olid pullivennad kui autosse läksin küsisid miks bena hais autos on jne(Ma olin suht penaga koos :D )Muidu sellepärast võeti kinni et ment sõitsi ees ja ma panin lähituled tööle ja siis mingi tuled olid jupsinud vist sest läksid parktuledeks vms.Politsei r22kis v2hemaklt nii.Sõidueksam mul muidu esmasp

4. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Muidu plaanis rollule selline asi ka peale kupatada :D :D Ebays 12eur

5. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Hakkad politseid mängima?

6. Buxy

Buxy Member

95
    0
    6

See porr unusta ära

7. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Nii tegin just 30min tagasi eksamisõidu ära ja sõita tohin homsest :).Nüüd ainuke halb asi see ,et reede paidesse politseisse minema et teada kas saan trahvi ja kui palju.Ja toon paidest juhiloa ära.Homme pidi ema tanklast mulle vabajooksu võtma :D :D :D :D :D: D

8. :SasS:

:SasS: Member

315
    7
    18

vabajooksu? :roll:

9. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Lased püstolist nii palju paaki kui tahad ja pärast maksad nii palju kui võtsid :D (täna lasen endalt pool paaki tühjaks :D ja siis saab homme rohkem võtta :D )

10. 426f

426f Member

514
    6
    18

rolleril ju paak väga pisike.pane sadula alla võimalikult suur kanister ka

11. stenrr

stenrr Member

66
    0
    6

Suur see paak sul on üldse? Õlipaak eraldi?

12. Madiz

Madiz Active Member

1,334
    1
    38

5,2 liitrit

13. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Täna sai paar kondlit üle värvitud ja panin paar kleepsu peale.Homme lisan rollust pildi.Minuteada peaks mul vist 6liitrine paak olema?

14. 426f

426f Member

514
    6
    18

mis nr sul türile sõites posti otsas olev spidomeeter näitab,mul viskas viimasel korral ette 88

15. stenrr

stenrr Member

66
    0
    6

Mul oli viimane kord 83

16. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Täna tohtisin ametlikult linnavahel sõita ja paningi paagi täis ja läksin sõbraga paide.Sõitsin kaas peal koguaeg kuigi teadsin et ei tohi sõita koguaeg kaas peal ja sõber oli ka veel taga.Nimelt enne kirnamäge otsustasin pausi teha aga enne suri mootor välja.Ja lükkasingi rollu sealt koju tagasi ja vaatasin kodus et kolv natuke viga saanud aga sõidan edasi sellega kuna se oli hästi väike soon (suutsin stopperi ka ära kaotada mille homme vist saan) Ja põhjuseks miks välja suri oli vist et hermeetik sulas silku alt ära kuna kodus ei olnud seal väga midagi alles.Ostsin täna uue tihendikomplekti ja küünla ka.Kolvirõngad tahtsin ka aga neid polnud

Kleepsud mis kunagi lasin teha järgi (ülemine originaal)

Need ostsin täna

17. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Täna sai uus kolisõrme stopeer ostetud ja saingi masina tööle.Tegin väikese tiiru ja otsistasingi sõbra taha istuma panna ja läksime paide.Tagasitulles oli vastu lihtsalt räme tuul ja sõber ka taga.Kirna mäest läksime mingi 15kmh edasi ja siis tuli mingi mitmesajane cc bike tagant ja sõber loll lehvitas ja bike võttis meie kõrval käigu välja ja pani kaasi ja pöörded läksid sitaks lakke :D.Muidu masin toimetab ilusti ja järgmine nv lähen pärnusse, et kes kokku tahab saada siis PM

18. 426f

426f Member

514
    6
    18

tsiklimehed vlehvitavadki kui sõites teine tsikkel astu tuleb,neile on imelik see kui roller tuleb vastu ja lehvitades rollerimees sõidab tursa näoga tuimalt edasi

19. 1aprilia1

1aprilia1 Ürituste korraldaja Ürituste korraldaja

849
    150
    43

Edu

20. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Täna õhtu sai siis kellani 12ni sõpradega pimedas linnas sõidetud :D elumuhe ikka rahvaga sõita :D.Aga praegused sidurivedrud on lihtsalt elupehmed :S :S (Kes tahab annan tutika naraku sidurivedrude komplekti ja tahan vastu mingit malossi sidurivedrusi siis pm)Ja hakkasin uut sumpsi ka otsima sest tehnigas next r ei toida ära :S.Muidu masin liigub edukalt

Jaga seda lehte