Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Tubli. oli vaja sõita :lol: no nüüd 1 aasta sõida jalgrattaga ja tea seda,et iga patrul mis sind näeb hakkab load kontrollima
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Ega kui ta kiiremas korras load ära teeb siis saab sõita. Niikaua kuni otsust pole tulnud siis ei nähta kas on mingeid seaduse rikkumisi
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc No politsei ütleski et 2nädalat aega sõidueksam mul ära teha + ütles siis ei juhtu lubadega midagi.Muidu olid pullivennad kui autosse läksin küsisid miks bena hais autos on jne(Ma olin suht penaga koos )Muidu sellepärast võeti kinni et ment sõitsi ees ja ma panin lähituled tööle ja siis mingi tuled olid jupsinud vist sest läksid parktuledeks vms.Politsei r22kis v2hemaklt nii.Sõidueksam mul muidu esmasp
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Nii tegin just 30min tagasi eksamisõidu ära ja sõita tohin homsest .Nüüd ainuke halb asi see ,et reede paidesse politseisse minema et teada kas saan trahvi ja kui palju.Ja toon paidest juhiloa ära.Homme pidi ema tanklast mulle vabajooksu võtma : D
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Lased püstolist nii palju paaki kui tahad ja pärast maksad nii palju kui võtsid (täna lasen endalt pool paaki tühjaks ja siis saab homme rohkem võtta )
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc rolleril ju paak väga pisike.pane sadula alla võimalikult suur kanister ka
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Täna sai paar kondlit üle värvitud ja panin paar kleepsu peale.Homme lisan rollust pildi.Minuteada peaks mul vist 6liitrine paak olema?
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc mis nr sul türile sõites posti otsas olev spidomeeter näitab,mul viskas viimasel korral ette 88
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Täna tohtisin ametlikult linnavahel sõita ja paningi paagi täis ja läksin sõbraga paide.Sõitsin kaas peal koguaeg kuigi teadsin et ei tohi sõita koguaeg kaas peal ja sõber oli ka veel taga.Nimelt enne kirnamäge otsustasin pausi teha aga enne suri mootor välja.Ja lükkasingi rollu sealt koju tagasi ja vaatasin kodus et kolv natuke viga saanud aga sõidan edasi sellega kuna se oli hästi väike soon (suutsin stopperi ka ära kaotada mille homme vist saan) Ja põhjuseks miks välja suri oli vist et hermeetik sulas silku alt ära kuna kodus ei olnud seal väga midagi alles.Ostsin täna uue tihendikomplekti ja küünla ka.Kolvirõngad tahtsin ka aga neid polnud Kleepsud mis kunagi lasin teha järgi (ülemine originaal) Need ostsin täna
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Täna sai uus kolisõrme stopeer ostetud ja saingi masina tööle.Tegin väikese tiiru ja otsistasingi sõbra taha istuma panna ja läksime paide.Tagasitulles oli vastu lihtsalt räme tuul ja sõber ka taga.Kirna mäest läksime mingi 15kmh edasi ja siis tuli mingi mitmesajane cc bike tagant ja sõber loll lehvitas ja bike võttis meie kõrval käigu välja ja pani kaasi ja pöörded läksid sitaks lakke .Muidu masin toimetab ilusti ja järgmine nv lähen pärnusse, et kes kokku tahab saada siis PM
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc tsiklimehed vlehvitavadki kui sõites teine tsikkel astu tuleb,neile on imelik see kui roller tuleb vastu ja lehvitades rollerimees sõidab tursa näoga tuimalt edasi
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Täna õhtu sai siis kellani 12ni sõpradega pimedas linnas sõidetud elumuhe ikka rahvaga sõita .Aga praegused sidurivedrud on lihtsalt elupehmed :S :S (Kes tahab annan tutika naraku sidurivedrude komplekti ja tahan vastu mingit malossi sidurivedrusi siis pm)Ja hakkasin uut sumpsi ka otsima sest tehnigas next r ei toida ära :S.Muidu masin liigub edukalt