Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Nii mul kahevahel valida mis sumps alla panna.Millist soovitate? Kas gianelli reverse või doppler s3r.Ise vist pooldan dopplerit
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Täna õhtul soetan endale sellise asjanduse mis keerad silindrisse ja hoiab kolvi kinni ehk saab variost mutreid lahti keerata
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Tee ei kujuta ette ka kui igav siin soomes on, ööd läbi tööl ja päeval ka passin aind korteris.Vihaselt endurosi vms laseb siin linnas ringi.Praegu tahaks vihaselt kodus olla võtaks kasvõi kõik rollu pilbasteks ja puhastaks raami ära ning tutvuks juhtmetega õnneks laup tagasi
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Keegi sellest rollerist teab midagi? Endal plaan sellevastu vahetada ja seda timmima hakata http://www.okidoki.ee/item/4209270/
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Nii sain selle boosteri kohta infot.ÄRGE JUMALA EEST OSTKE SEDA jumala paljud asjad perses seal Keegi tahab infot siis pm
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Tänud virgo0.426f pole praegu trantsporti aga muidu tooks küll sest siin eluhead hinnad .Muidu ma vaatasin undertaili hindasi ja kunagi oli 49eur igalpool aga nüüd avastasin et 29eur ja 100%kindel plaan osta undertail aga ei tea kumbat osta (pildi panen).Seal kus need vahed sees sinna saaks näiteks led valgustuse panna aga avaldage arvamus kumb under osta
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc kus sa siis vaatasid jumala korralik hind. ma võtaks küll vasak kuna see ilusam
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc nii täna hakkasin uurima türi rollereid ja avastasin et sitaks tagarattapille olnud siin kunagi.Näiteks audika apriila vms.Ja siin mingi päevik apexi hiinaime tema oli ka mul praegu fb sõbralistis ja talt ostan 20euriga leovince rr sumpsi ära (ta rolts seisnud mitu mitu aastat nüüd)
Re: Raudsepp CPI Hussar 2004 70cc Tohhoh nägin täna öösel soomes 3piffi Üks sõitis mingi enduroga ja teised apriiliaga.Mingid tuunitud pillid olid sest hästi lippasid neil need Nii tulemas siis häid uudiseid, Homme saan leovince rr sumpa 20euriga ja ülehomme saan 30euriga undertaili,lexsus style led tagatule (suunad sees) ja stage6 kollektori koos boost voolikuga