Raudsepp Yamaha Aerox 2005 ★ Rockstar ★

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by raudsepp, Nov 17, 2015.

1. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18
    Re: Raudsepp Yamaha Aerox 2005

Põhjuseks oli üldse lahja segu kuna tanklas ostsin 4liitrit bensiini ja ma panen liitrile 35ml sünteetilist õli.Aga peale tankimist tuli meelde et mul õli otsakorral.Oleks pidanud panema 4liitrile 140ml õli aga läks hoopiski 4le liitrile umbes 90ml õli :D.Muidu küünal oli koffipruun.

Hetke seisuga vaja siis osta

Sõrmelaager (ostan camexist)
    Silindri tihendid (ostan camexist)
    väntvõlli laagrid(ostan camexist)
    sidur (mitte taldrikute osa)
    väntvõll 10pin
    simmerid (Ostetud)

Võite pakkuda sidurit ja väntvõlli mingit kangemat 10pin.Rahadega pole mul mingit probleemi ja peale jõule masin kindlasti kahel rattal linnavahel kui lund pole :)

2. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38

4liitrile benale peabki 90ml-100ml õli panema

3. stenrr

stenrr Member

66
    0
    6

Ma olen ka 25ml õli liitrile bensule pannud. Niiet neljale liitrile 100ml on hea küll mu arust. Mis õli sa kasutad?

4. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Mingi tavaline sünteetiline õli oli siis :DNüüd kui masin korras siis hakkan valvoline poolsünti kasutama.Igatahes kuumust ja lahjat segu ta pidi tunda saama kuna keps ei läheks siniseks päevaga ja laager ka kepsus läbi :D

5. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Häid jõule kõigile minupoolt rk rahvale :p

6. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Kuna olen prg vaheajal soomes tööl ja moposport pood oli 2.1km kaugusel kodust siis käisin täna sealt läbi ja ostsin endale:
    Silindri tihendid
    sõrmelaager
    väntvõlli laagrid
    simmerid
    Suur rockstari kleepsuleht.
    Vahepeal ostsin eestist uue lexus style toonitud tagatule (koos suundadega),RMS sport väntvõlli,dellorto 17.5mm komplektse karpa ja korraliku siduri (need võttis ema smartpostist välja ja kui eesti siis teen pildid nendest)

7. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Jõudsin täna eesti ja panin kohe plokile uued väntvõlli laagrid sisse ja uued simmerid.Homme pistan silku peale ja muud vidinad ja ülehomme proovib äkki first starti maybe.
    Kui homme õhtul aega kirjutada on siis avaldan oma uue värvilahenudse ka siin :D+homme tuleb suurem shoppamine poodides seoses roltsiga :D
    Suured plussid kasutajale Ivan kellelt sain väntvõlli ja suured plussid danilichhile kellelt sain korraliku siduri.Ja unustasin kirjutada et ostsin sõbralt tutika led lexus style tagatule 20euriga (poes 40) :D

Paar pilti ka siis

Keegi võiks nüüd mingit arvamust ka avaldada :)

8. Dimitri

Dimitri Active Member

1,226
    5
    38

oh shit.
    mitu korda sa oled juba seda blocki laiali võtnud?
    keermed ikka korras?
    soovin edu ja värvi üle see masin.

9. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Hahaha,seda aeroxi plokki vist 2,3 korda :D :D.Igatahes sädeme leidsin ülesse ja eilsest masin töötab ja käivitus hommikul miinus 21ga 3ndast paugust :).Jäärajal sai ka ilma gondliteta käidud pulli pärast :D :D.Pidurid õhutasin ka täna ära ja hakkasin kõike kondleid peale panema et suure riide alla lõplikult masin talveunne ära panna kuna ei taha eksamite ajal väga roltsile pühenduda :D :D.Värvima hakkan siis kui soojemaks läheb jap.Rockstar tuleb :) Ja pilte panen mingi teine päev.

Keegi oskab öelda kas rockstar oleks dh lenksuga väga lamp? dh puks ja lenks olemas ja tahaks peale panna aga ei usu et rockstariga kokku läheb

10. 1aprilia1

1aprilia1 Ürituste korraldaja Ürituste korraldaja

849
    150
    43

Stock lenks ikka kôige õigem noxtarile 8)
    Osta silverilt esi tuli àra str8

11. 1aprilia1

849
    150
    43

Kustitage ára :lol: duubel tuli

12. BassEvents

BassEvents Member

157
    12
    18

Edu Pilliga 8) 8)

13. :SasS:

:SasS: Member

315
    7
    18

Mõelge midagi uut ka välja, igavaks läheb, kui terve eesti on roxstare täis...

14. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Pistan siia ka siis dhst pildi.Puks on sitaks madal aga pistan ta kuidagi ülesse poole kinni vms.Homme teen keermestajaga uued keermed puksile ja pistan peale.Homme panen pildi siis kuidas peal istub

Keegi muidu oskab öelda kas se värk tõsi kui suurem silinder ja väike karpa siis tahab sitaks õhku nt koonukas?Pmst 12mm karpaga saab aind koonukaga sõita ilusti.Kui stok (malossi redsponge elemendiga) sisse pista siis ei liigu kohaltki ära ja pöördeid väga ei tõuse (Segu olen kruttinud).Varsti panen 17.5mm peale ja loodan siis saab stok kopsikuga sõita :D :D :lol: :lol:

15. Janar.

Janar. Active Member

628
    36
    28

Düüs liiga suur ss, edu masina ehitamisel 8)

16. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Pmst sai pandud täna siis uued bensu,vaakum voolikud,17.5mm karpa ja kõik uued gondlite kruvid.Masina panin suure lina alla talveunne ka ära nüüdsest :D.Paar pisiasja on puudu,aga need soetan kevade poole.Värvimia hakkan ka siis kui soojemad ilmad on.Nüüd on aeg vist paar pilti ka roltsist siia lisada, enne keegi pole peale moto piltide midagi n2inud :D

Talvel oleks vaja soetada endale:
    Undertail
    Karpal paar siibri jubinat puudu

Kevade poole hakkan tegema:
    Rockstari välimus
    Esituli toonimisse

17. 1aprilia1

849
    150
    43

Soovitan nri sealt ára võtta... ise sain trahvi 80€
    Aga mks uut vârvikat tahad? See ka tundub korralik.
    Pigem tee hallid kondlid valgeks ja veljed.
    Edu! 8)

18. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38

Mul oli ka nr märk seal ja hakati vinguma, et nii ei tohi ja nii ei saa, pole nende arust nähtav. Tõstsin veits kõrgemale ja ei öeldud midagi.

19. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Türil ka kunagi sõitsin sõbra roxiga ja nr märk oli seal (elu sitane).Siis toimus summer jam ja mente oli türil palju ja tuldi ka õiendama.Ütlesid j2rgmine kord kui õiges kohas siis teevad trahvi.Aga türil üks ment ongi ja tema selle numbrimärgi pärast ei vigise :D.Värvilahendust tahan sp uut et tglt se suht kriimuline, suutsin esimese lumega küllili ka panna :D edu l2heb vaja jap :D

+mul kõik krundid,lakid,värvid,pahtlid ostetud ka :D niiet ei jäta ikka värvimatta :D

20. b00ster

b00ster Member

517
    8
    18

Mu vana roxil nr oli niimodi pandud, ja polnud probleemi.
    Mendid mitu korda näinud, aga ei ütlenud midagi.

Edu.

Jaga seda lehte