Rauncc Yamaha TZR50

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Rauncc, Okt 5, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ads285

ads285 Member

201
    0
    16
    Mees Vaata et sa ikka ilusa masina teed sellest:)!!!
    Auk sees nojah kett tõesti läks katki aga sai liht uus keti lukk pandud...ei teandud seda:(
    Et Suvel Tulen Tartu Su vana Sriga ja sooviks oma vana yamahat näha..
    Noh täna õhta teen topicu srist ka:)!

2. ReadHed

ReadHed New Member

53
    0
    0
    Kena masin saab sellest kindlasti, tagaosa ehitamise eest kannan ise isiklikult hoolt. Ühesõnaga kui kunagi vormi tehtud saab hakkan nikerdama.

3. Rauncc

Rauncc New Member

291
    0
    0
    Su Yamaha veits teistsugune järgmiseks suveks :wink: Aga kena tuleb ikka.

Sumpsi leegikas nagu õlekõrs ju :D parem ju originaal summuti jah, loodan, et perf. hea vähemalt.

Hetkel suht mõtetu sumpat niisama külge panna raamile :D Bloki peale panen siis saab uue pildi.

Mnjaa Getteril on annet selle gondlite ehitamise peale. tänud.

Ega sul juhuslikult kogemusi pole antud sumpaga? Üldiselt arvan ise ka, et hääl suht jama aga ei ajagi enam mingit soundi taga. Vast perfi poolest parem ju stock :roll:

4. ads285

ads285 Member

201
    0
    16
    Et usun jah et näeb teistsugune:)
    Aga eks ma ürita ise ka oma plaanid täide viia sriga et see näeks ka suht teistsugune välja..:D
    et suh suured paanid..olid algul...aga püüdlen nende poole see on kindel et asi venib nüüd:(

5. Rauncc

Rauncc New Member

291
    0
    0
    Mis see ülekanne siin loeb? Mopeed on kahe- või kolmerattaline sõiduk, mille sisepõlemismootori töömaht ei ületa 50 cm 3 ja valmistajakiirus ei ületa 45 km/h. Lihtne ju. Hetkel on need nõuded mul täidetud ja mul on mopeed ehk rohkem roller kui mootorratas.

Lihtsalt siin üks kasutaja ütles, et on sellist käitumist näinud moderaatorite poolt. Ilmselt on vaja siis Sabakal vaja "isa" mängida või on tal tööpuudus. Üldiselt kui see teema siin juba tükk aega olnud on siis lasta olla aga ei. Ikka vaja mingil model vaja näpuga olematuid reegleid taga ajada ja ümber tõsta. Krdi põhjus veel: "Ületab 45km/h" on ju ajuvaba. Varemgi siia kirjutand, et moded enne liigutamist hetk mõtleks aga eii. Üldiselt kõvad moderaatorid siin. Enne tehke endale reeglid ja siis kukkuge siin teemadega kulli mängima.

EDIT: Tänud sulle KrossiHimuline! Sabakas sa hoia natuke "Lugejate rolleritest" eemale, igaks juhuks. Teistel vähem lisa tööd :wink:

6. l3gion

l3gion Member

622
    0
    16
    Väga kena pill ja väga hea vahetus minuarust.
    Edu !

7. -Garmakaz-

-Garmakaz- Member

463
    0
    16
    Puhastasin kõvasti teemat. Tegemist on siiski MOPEEDIDE alla kuuluva masinaga, sest tema kubatuur ei ületa 50ccm. Seega tohib selle masinaga sõita mopeedilubadega (16+ ilma lubadeta). Kel midagi vastu vaielda on saatku mulle PS, selle teema hoiame puhatana! Seniks jääb see teema "Lugajate rollerite" alla.

8. moto_kilu

moto_kilu New Member

676
    0
    0
    Siiski ma pidin seda mainima ,et see pole mopeed enam :D :D Kuna kiirust läheb üle 45km/h
    Aga jh mul savi kus see teema on.
    Aga Edu ka siis. :wink:

By -Garmakaz-: Ma võtsin ka oma CPIl variaatorist piiraja maha ja nüüd läheb ka üle 45km/h välja. Kas pean oma CPI teema mootorrataste alla tegema?

9. CBIH

CBIH Bännitud Bännitud

771
    0
    0
    mis masinast saanud?

10. Rauncc

Rauncc New Member

291
    0
    0
    müüdud see masin, uus omanik jätkab ise.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte