Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUS PILT ! Sul see Yamahakeskuses praegu? kui on, siis nägin seda täna kui hoolduses käisin, oma silmaga on see ikka palju muhedam mu arust.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUS PILT ! Jep , hetkel ta seal , kui õhtul mööda sõidsin yammust siis nägin et su roller seisis ka seal.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUS PILT ! hehe. kes neiud t6i ja kes pildid tegi ja kes n2itusele lasi ... Ilus rox mulle v2gav2ga meeldib
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUS PILT ! Ei no ega ma ni ka ei m6elnd kohe Kui masin saab talvel veel nata uuendust sis ma arvan et se kevadel on ika natuke veel kenam
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUS PILT ! Kõik on täisluks aga rehviiid Mõlemad slickid juba
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUS PILT ! Jumal tänatud Muidu kena aerox on, aint et mõned asjad vajaks veel tegemist Üldmulje on heaaa
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUS PILT ! särk on tasemel. lol, mul tuli kohe meelde : "tere, mina olen ingo kickass tuningust"
Re: Rauno Yamaha Aerox ( UUED PILDID ) Seal oli vist mingi üliilusate rollide kokkutulek. Igatahes, VÄGA kena aerox!
Eriti midagi, seisnud suht pika aja juba.. Ei tea Rauno rääkis et ehitab veel gondleid ja möllu, või siis müüb maha.. :roll:
Kuna Rauno ei mäleta enam oma kasutaja parooli siis teen ise väikse uuenduse Talve jooksul masin välimuselt väga uuendusi ei saanud . va pisidetailid , aga mootorisse läks malossi sport 70cc , Yasuni R, stage 6 HPC väntvõll , 17,5 karpa , sidur , variaator jne. ühesõnaga masin nüüd võimsam kui ennem oli , ja pilt ka mis paar päeva tagasi tehtud :