Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! under ja tagatuli lähevad sitakshästi kokku , armas .
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! nii väike UP siis , just jõudsin yamaha päevadelt , sain gustafssoniga ikka väga hästi seal läbi , rääkisime alguses 30 min , siis läksime minu aeroxi juurde ja küsis sõita , andsin talle sõita ja lasi ikka vägahullu sellega , tegi neid ringe jne , aga nüüd koju tulles avastasin et tagaistuja plastik kriime täis nii et see tuleb välja vahetada , ehk õhtuks saan pilte ka tagaistuja plastikust @ kuidas gustafsson mu rollerig lasi.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! kas mindid nokkima ei hakka toonitud tagatule pärast ? autodel küll ei lubata toonitud tagatule klaase see on juba omast kogemusest
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Veddaaaaas! Arvan , et üldse ei koti kui mingid tühised kriimud seal on.. Veame et siia tuleb nüüd ~5 lk juttu seoses sellega juurde.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Nägin ka täna Yamaha päevadel, üks stiilseimatest Aeroxitest üldse. See jalgadeesine plastik võiks ka natuke tumedam olla, siis oleks eriti sajebiis, aga ei, praegu ka väga ilus juba.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Väga mõnus mašiiina. Sumpa mingi kenam ja vägaväga pro. Mulle meeldib. Tubli töö!
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! nägin ka siis ära. suht vihane näeb välja. positiivne
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! nii , mõned pildid ka siis kus Gustafsson hullu laseb :
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! kuida sa Gustaffsoni sinna peale said veel? 8) ei väga kena masin , kellegi masinaga lasi ta veel stunti? tema rox oli kohal?