Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Yamaha päevadel oli enda R6 ja Aeroxiga , ise küll ei näind et ta kellegi teise masinaga oleks stuntind.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! jõu Rauno RESPEKT , ei kõva pill ,BCD esikas sitaks meeldib
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Väääga kena tra algul ei seostanud 2ra , vaatsin et 1 tagaratta meister juures , teeb ringe ja puha , aga no enam istet ei puhasta jah ? .
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Oiplaa, sitaks kena rolle, must on parim v2rv mis roxile sobib
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Ilusaim rox eestis minumeelest Ja tra milline au gustafson suntis su masinaga
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Sai ka masin ära nähtud, värvitöö on ikka väga ilus. Ja nüüd jääb siis mootor ka veel.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Tra vabsee kõik uued asjad mida nähakse on eesti ilusaimad. Noh ilus on kyll aga kindlasti mitte eesti ilusaim veel. Kui ika sumps roostetab nagu vanaema ämber sis jah Mulle üldiselt ka meeldis. Rääkisin oma arvamuse ära sulle. Kõige ägedam oli istmelukk Gustafson vast oleks mu omaga ka paaru teind äki aga mul liialt palju kaotada kui mäsa paneb
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Endale ka meeldib rämedalt üleni must. BCD oleks võind tulega ainult kokku teha. Ja sisemised ka ära värvida. Muidu superlux.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Ei ta mõtles streetfighterit. Pesoo Speedfight on olemas...
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Istmeluku lõi seetõttu kinni, et liialt palju asju oli sees
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Au on küll jah , aga päris jube oli vaadata , koguaeg oli siuke tunne et äkki nüüd kukub , aga hästi läks kõik õnneks
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! ma lihtsalt pean ütlema et see on minuarust ülisupermega ilus 8) (ainult jah et see sumps mees... sumps... saad aru? :wink: ) respecto
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Saan aru küll jah , igapäev ka kui vaatan rollerit sumpaküljelt , mõtlen et võiks juba uus sumpa all olla
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Ma ei vaataks sealt poolt läheks teisele poole imetlema ! Sest masin on lihtsalt nii ilus igaltpoolt!
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Sumps on paras ROOSTEHUNNIK!!! :-x :-x Kahju et ilusa rolleri sellega ära rikud
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! sumpsiks võiks olla Yasuni R vot siis oleks kõik perf. ! :roll: :wink:
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! aga muidu , miks juba veepumbakaan, ja esiamordid mustad pole ? lihtsalt huvist, pole eriti lugend. ülejäänud ilus jah.täitsa huvitav siuke.