Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) VALMIS ! Anna andeks , telefoni kaamera ja mu käe värin ei lubanud rohkemat
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUED PILDID ! Võtan endale õiguse ja panen korralikke pilte siia Ma kogematta ausõna !!
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUED PILDID ! esihark ainult häirib muidu kõik väga nbuuenao :wink: edu
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUED PILDID ! veepumbakaas ka kroom siis oleks kõik suht tibens . sumps nagu valatud sinna , tõesti sobib väga hästi .
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUED PILDID ! Mõned pildid ikka väga si*ad aga jahh , parem kui mitte midagi Suured tänud Kickassile.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUED PILDID ! Tahaks ka teada, kuidas nii läikiva musta said, kas mingi laki peale panemisest või kuidas ? pmst küsin kuna tahan ka musta tooni masinale
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUED PILDID ! Tegelt ma olen Rauno aga tanel ei mäleta oma passi ja siis maeisa välja logida kuna ma hetkel temajuures , aga gondlitele on jah lakk peale kantud ja värvis mu isa tuttav kes on pikka aega värvimisega tegelenud.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUED PILDID ! vot nüüd juba läheb .. nüüd on sumpsi rohkem kui küllalt ...ehk siis üliilus :wink: 8) 8)
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUED PILDID ! Täna sai siis peale installitud Downhill lenks , ja olin kokkutuleku poole teel kui veltmotocenteri juures otsustas rihm otsad anda , et homme siis ap-sse uut rihma ostma , üritan ka pildid sebida kuidas DH-ga välja näeb.
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUED PILDID ! kas mitte kokkutuleku kogunemisel sul ei läinud rihm , ? Sa lasid veel hargipeal ju käia , ?
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUED PILDID ! Taoli puru juba siis , ratas ei käind ringi gaasivajutades , lihtsalt hääled olid jõhkraD
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUS PILT ! Sai siis täna ise ka nähtud seda masinat koos downhilliga, minu arvamus on see et masin jälle ilusam 8)
Re: Rauno Yamaha Aerox ( Black Edition ) UUS PILT ! On hetkel jah , aga esmaspäeval saan harrilt Yasuni R carbon.