Uhke värk, kuid jah värvi ikka sisekondlid khm, ei kulu nad midagi kui eeltöö sul endal korralikult tehtud, esitulele laseks khm smokeks.
Pani ju.Esitule kulm ära võetud vist. Sisekondlid proovi mingi silikooni v asjaga värskeks lasta.Kui ei mõju siis pisut kuuma ja silikooni.
Sisekondlid käin kindlasti soojaga üle ning hiljem keemia selga. Tagumine amort läheb ka raudselt väljavahetamisele, sest see on läbi lisaks sellele, et see kole on. Kui kunagi aega on, vahetan need aiavoolikud ka normaalse vooliku vastu välja. Kui juhul keegi ei taha mulle stealthi voolikuid ärida?
Kindlasti oleks olnud sul tulevikus raskusi D: Kuna see minarelli mootoriga ja passis oleks Street olnud suht ebaloogiline aga Ilus on see asi
No ma väga ei usu, et kindlustuse matsuga nad hakkavad uurima, mis mootor mul on, maksaksid streedi summa kinni Aga ei ole street passis, on keegi uurinud, kas nüüd müües on sama kallis kui auto ümber kirjutamine?
Sisekondlid on hoopis kenamad nüüd, lihtsalt pole olnud aega pildistada ega tegeleda, masin ootab ilusamaid aegu.
Sisekondlid võiks jah mustad olla ja siis istmenahk kah must mitte siuke hallikas nagu praegu, siis oleks perfektne minu arust, vb jahutus voolikud kah mingid teised. Kena!
Ülikena pill, asja on tehtud südamega ikka. Aga muidu, edasi kerib kamh reaalselt ikka, tõmme on hea ja omaniku jutu järgi ka topspeed Ise kamh tiiru saanud sellega 1he korra
Tänud kõigile, Kui kellelgi on hea välimusega korras tagaamort üle ja tahab seda mulle odavalt ära anda, siis privaatsõnum aitab.