Homme siis arvatavasti saab silku puuritud, et tikkpoldid ilusti sisse istuksid ja saab asja hakata korralikult kokku laduma. Eks paistab mis saab
Midagi püüan võluda siit jah. AMORTI tahan veel sinult Geto . Püüan mitte müüa jah, ega keegi ei ostagi ennem, kui kuradima asi koos ikka on
Et otsi foorumist kasutaja Supra üles, saada talle PM, et kas tal amort alles. Kui on, ostad ära.. Kui ei ole, sebid veel. Oli sellest raske siis aru saada?
No sa kirjutasid, et kasutaja Supra müüb mingisugust ju, täpselt nagu ma peaks teadma , Aga võta näpust ei teadnud , Niiet ärme hakka sokkima siin midagi ja kõik on timm .
Nii tere jälle. Puudu on siis selline asi, mis peaks käima siia peale veel. Siis kas sellel hammakal ei peaks mitte olema nuute seespool ? Et ta võlli otsa ilusti istuks vms ? On see kicki vastus ehk vist jah ?
See on jahutustaldrik,hammakad peavad sees olema,sul pole sellega enam midagi teha.kicki käbi vastus käib veel selle peale
Aga otsustasin siiski, et ei müü varuosadeks ega midagi. Jätan siiski omale. Pakkuge siis mulle juppe mida mul vaja on. Taldriku/rullkausi tagumist kinnitust oleks mul vaja Tagaamorti oleks vaja Siis eelnevas postituses on ka kuradima hammakas, mida mul vaja on. Pakkuge veel erinevaid juppe, ehk leian midagi, mida oleks vaja
Juppe on vaja KIIRESTI, kuna soov avamiseks valmis jõuda aparaat Niiet kõik kellel pakkuda midagigi, andke märku.
Opstii, natukene edenenud. Olemas siis tagarehv ja tagaamort. Sai siis kasutaja soobapoisi käest need jubinad omale. Varsti peaks saama ka veepumba jubinad kätte ja siis võib hakata juba aparaati kokku panema Asi areneb.