Re: M: Tuuningjuppe - Kogun OPVOERENI keegi opvoereni tellimust ? Easyga enam liituda ei saa, see tehtud.
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! Opvoeren ka nüüd tehtud. Kogun uusi tellimusi märtsi lõpuks. Kevadeks masinad püssiks!
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! gearparts24.de , opvoeren.nl , easyparts.nl kõigist, kui tahad kuskilt mujalt juppi, on võimalik ka sealt
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! hetkel lõpetaks eelmised tellimused ära. Siis kui need käes ja laiali saadetud, siis võib teha. Ehk siis märtsi teisel poolel.
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! hetkel on eelmine tulemata. Kui eelmine käes ja laialisaadetud, siis teeb uue Ehk siis märtsi viimasel nädalal
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! kes tartust tellib kirjutagu mulle mul nipet näpet asju vaja, et ei hakka eraldi tellima
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! jälgige teemat siis MMA, see mõte iseenesest täitsa hea. Säästab mingi 3Euri vähemalt ja mul endal lihtsam. Igastahes Easyparts pakk liigub Eesti poole tellijatele teadmiseks. Opvoerenist pole vastust saanud veel laup v pühap saatsin kirja. Seal seda nö e-teenindust pole. Saatsin uuesti kirja.
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! oleks ka käpp kui tellimine easypartsist! endal ka väike tellimus ja MMA me võiks tellimusega ühineda
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! väga hea, et uusi tellijaid palju. Seega hinnad tulevad head Btw, EASYPARTS Pakk on Eestis. Saaks täna kätte, aga kahjuks pole mul võimalik seda ise vastu võtta ja pole kedagi kodus ka. Leppisin selle kulleriga kokku, et toob homme
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! Easypartsi tellimuse üks pakk saabus. Miskipärast saatsid nad kahes osas ja teine pakk teise kullerifirmaga. Esmaspäev siis postkontorisse asju saatma.
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! see nädal mis nüüd tuleb, võiks teha juba, kui saab vähemalt 4 kindlat tellijat.