Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! jepp, oli vaja sellel easypartsis kaks pakki eraldi kulleriga saata. Selle gls-ga ennem ka jamasid olnud. Tnt(eestis DPD) kuller saab sellele aadressile ilusti toimetatud, gls ütleb alati et inaccurate aadress. Tahavad geograafilisi laiuskraade mult saada vist. Mulle peaks nüüd mingipäev kõne tulema neilt v kiri nagu eelmine kord.
Re: M: Tuuningjuppe - Kogun tellimusi!!! nii Itella Logistic siis saabus õuele täna ja koos sellega ka teine pakk. Kell 11 on kõik asjad postis
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS TELLIMUS 1-3märts Easyparts tellimuse soovijad võtke ligi ja saatke soovid ps-i või lisage msni: [email protected]
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS TELLIMUS 1-3märts ma arvan et sa elad juba juunis, et ringi paarutate siin raplavahel :lol:
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS TELLIMUS 1-3aprill täna kuller ütles, et pakk on mulle, homme toovad ära. Ei tea täpselt kumb pakk on, aga igastahes trackingus näitab, et easy oma on eestis, opvoeren on olnud kell 5 hommikul poolas. Eks see ka homme tuleb arvatavasti
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS TELLIMUS 1-3aprill Opvoereni kaup kohal ! Täna lähevad ka kohe posti, ühe tellija 2 juppi saadetakse järgi.
Re: M: Tuuningjuppe - kogun opvoereni! Ei isa, mis siis? Odavam kui eestis? Ära aja naerma. Saan kordades odavamalt suvalisest kleebiseid valmistavast firmast.