Re: M: Tuuningjuppe - 11.Juuli viimane easy tellimus !!! augusti esimesel poolel vb ja www.easyparts.nl -st
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS no esialgseks kuupäevaks panen 15.august tellijaid ei tea täpselt palju oleks, aga huvilisi on palju olnud uue tellimuse järgi E: Vahepeal jõudis kohale ka eelmine tellimus, pilti kahjuks pole, aga asjad laialisaadetud peale ühe tellija oma, kelle 2 juppi peaksid täna/homme jõudma.
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS Sain täna oma paki kätte ja olen mega õnnelik , eestis polnud kuskil seda juppi! Tänud Freezer Julgen soovitada , nii kui sai asjad kätte ja oli tal aega et ära saata nii ta ka kohe saatis ja ei keerutanud midagi nii nagu mõned vennad siin!
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS Millal võib tellimust teha ? on vaja Malossi Multivar 2000 MHR Piaggio . EasyParts.nl - 67.35 euro http://www.easyparts.nl/showarticles_in ... toren.html
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS tellimus läheb 15ndal kui sa just üksiktellimust ei taha. Siis tuleb 22 eur postikulusid :roll:
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS 2 nädala pärast v paar päeva varem kui saadavad dpd-ga ja kõik jupid laos
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS Sr streedile esigondel 500 euri :O:O:O:O:O ennem ootan 2 aastat ja ostan kasutatud ..
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS segi sittusid v, terve streedi gondlite komplekti saab kätte 210 euriga tutika.
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS http://en.opvoeren.com/aprilia_3.asp?T= ... body%20III olen loll, või ei näe õiget hinda ? 01 AP8268723 Front shield, grey - carb 08 g.ex All €. 598.81 01 AP8268237 Front shield, grey - carb 04 graph All €. 472.10
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS vaata easypartsist, seal saab poole odavamalt terve komplekti. Opvoerenist ei telli enam
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS ülehomme vb. Vahepeal olin ära kodust ja pole olnud aega tegeleda, nüüd võiks kõik soovijad oma juppide lingid saata, ära arveldada ja teeks ära tellimuse.
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS läheb täna v hiljemalt homme sisse tellimus, võtke ligi ruttu, kellel huvi !
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS Läheb endal ligi 170€ tellimus easyparts.nl-i, äkki on veel keegi kes soovib samuti tellimust? Võtke ühendust ja räägime tellimusest ja transpordist. Ilmselt panen postiga teile kodupoole, Tallinna kandis võin ära ka tuua.
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS Millal tellimus sisse läheb järgmine,oleks derbile vaja mask tellida.
Re: M: Tuuningjuppe - EASYPARTS oi pergele miks te kutid üks-kaks päev varem ei tahtnud, mul 2 venda just hüppasid alt ära ja tegin kahjumiga tellimuse :|