Kui ikka mootoripoolel stock jääb, siis reverse normal, või näiteks laser x pro kroom, ka väga ilus sumbuti, aga valik juba sinu enda teha.
Suht piff, mul sama masin, ostsin aint lõunakast ja dokid lubati hiljem järele saata, nüüd 5 kuud möödas ei tuhkagi... Nagu ma arusaanud olen siis 3 manuaali ja service book ongi dokid :lol: ?
millised need dokid välja üldse näevad? kui ma oma yog r ostsin, siis sain ainult mingi ostumüügi lepingu või midagi sellist.
s3r + E5 koonus ( kinnine ) sõbral on nagu krosser laseb ringi, eriti julmad hääled niisama s3r -ga on mingi plekine aaga koonus panna siis on väga hea :wink:
Kolm paksu raamatut on erinevate keeltega. Seal on nagu kirjas kõik asjad selle rollerikohta. Siis üks väike raamat on hoolduste jaoks. Seal väikses on samuti rolleri seeria number. Ja mingi kleepsuleht. Warning kleepsudega
nonoo. Lihtsalt ühtegi postitiivset sõna pole Autoringi kohta öelda. Täna oli kell 3 aeg, paarutan Elvast siia ja ütlevad, et mingi viga oli, see vend tuleb järgmine nädal tööle alles kes rolleritega tegeleb ja sain uue aja 28 August :S Eks ootame 28 augustit nüüd siis kõikkoos.
normaljoonks masin on, sain tiiru jne, liigub suht hästi, aga haigelt on piirajaid peal, need tuleks maha võtta jah, aga muidu hea masin!
Ega jah. 28 peaks maha saama. Kuid igaksjuhuks küsiks targematelt järgui, et kus sellel masinal piirajad on? Peaksid olema Sumpas 2 lisatoru, varios, karpas, õhufiltris ?
Mulle ka meeldib see street rohkem nagu ehituse pärast kui sr50r, seal on nagu skeem keerulisem Aga loodame et siis ilusat midagi teed või vähemalt võimast, ära aind külili lase
mine lase piirajad maha võtta wildis sest seal on paremad hinnad,ja teevad väga kiiresti ära autoring on paras pask
Selles olen ma sinuga vägagi nõus. Homme on autoringis kell 9 see hooldus. Eks näis, kas keeravad seekord jälle sitta või isegi teevad midagi.
Kuule põhimõtteliselt. Kell 9 andsin neile. Tegid ära. Siis ütlesid, et umbes kell 11 helistavad. Siis oli juba kell 12 ja läksin sinna ja nad ütlesid et unustasid helistada ja teie masin on juba poolteist tundi väljas Muidu, isegi sumpsi lisatorud lõigati maha ja augud keevitati kinni